29

Георги

преди 3 седмици

Тук не става дума само за тези които се изселиха в Турция покрай т.н Възродителен процес. Става дума и за тези които цялата им младост е минала зад решетките. Има не малко хора които по 10-15 и 20 години са били в затворите като политически затворници. Нечестни са пенсииите които се оптпуснаха на стотици уж прославил България хора като певици и музиканти,,А мнозина от тях за милионери и живеят в палати. При тях има купуване на електорат.

28

баба мара

преди 3 седмици

следващото нс ще отмени тази гавра с българите с нашите пари ще се купуватгласове по изборите няма репресирани никои не ви е гонил от българия всичкидоброволно се впрегнахте в каруците натоварихте пружините и матраците ипоехте към своята родина вие българия не я считате за родина напуснахте я съсзлоба и със същата злоба гласувате на изборите за дпс което е извращение

27

Анонимен

преди 3 седмици

До Един Мутрата, партията на дебелака с феса и всички останали отвратяги се самоизбират. Ползват разни изборни измами, плащат на индийския етнос да гласува за тях и т.н. ... накрая посолството с маламажката замазва, където изборния резултат не му харесва достатъчно. Тези неща Кирил Петков ги нарече "малко ала-бала" в известния запис. Сигурен съм, че дори нито един човек да не гласува, тези пак ще обявят пълна изборна победа.

26

Анонимен

преди 3 седмици

Раздават пенсии за щяло и не щяло на който им попадне, без значение дали е внасял осигуровки за съответната пенсия. Държавата пенсионира огромно количество хора, за които не е внесла и един лев осигуровки. При това много от тях големи пенсии. Вдигнаха възрастта за пенсиониране над средната възраст на починалите в България. Хората си правят сметката, че няма да видят пеннсия на стари години и гледат да минимизират вноските. После управниците мрънкат по всички медии как не стигали парите за пенсии

25

Обективен

преди 3 седмици

И Боко Тиквундера ще се пише репресиран , защото като охранител на Тодор Живков е бил принуден не по свое желание да бъде член на Българската комунистическа партия.

24

222

преди 3 седмици

А репресираните след 10-ти ноември кога ще получат възмездие?Цяла година бях без работа .Жена ми ни издържаше мен и сина ми като студент.Защото съм бил партиен член макар и с висше и доктор на науките.Демократите от ИУУ , Стара Загора устроиха петчленен протест и директора отказа да ме възстанови на работа.Същите заграбиха после предприятия и станаха милионери.Нови активни борци на гърба на нещастния ни народ,който мълчи и понася,както в турско!Да се задавите ,дано от тези грешни пари!

23

Анонимен

преди 3 седмици

Не са 6 хиляди ,а поне 200 -300 000 - всичките турци , които напуснаха през 1980-89 ще имат право на тези пенсии - смятайте бедни ми български данъкоплатци и гласувайте правилно.

22

Анонимен

преди 3 седмици

3 сребърника!

21

Вьзмутен

преди 3 седмици

Гееб осигури пенсии на отишлите в турция да живеятГласувайте пак за -тулупа и шиши

20

Вьзмутен

преди 3 седмици

На мен разни шарлатани плащаха ли осигуровки през -90 те и натамАз сьщо сьм репресиран

19

Шаши

преди 3 седмици

Значи, останали в България и през 90те били още репресирани. Не им плащали осигуровки, видите ли. А на другите българи?

18

Един

преди 3 седмици

Пак гласувайте за ГЕРБ олuгoфрени такива :D . Няма такова други дeжuли като българите. *** ги някаква тъпa муTpa и те пак си го избират :D

17

Анонимен

преди 3 седмици

Това всичко в за електората на ГЕРБ-ДПС в Турция, а сега наблюдавате как от 6000 ще станат 60 000 и то главно в Турция, а българите ще плащат на хора без 1 ден стаж. Честити!

16

Анонимен

преди 3 седмици

Няма угодия за седесаро-депесарите-гербесарите. Затвориш границата - репресираани от комунизма. Отвориш границата - пак репресирани от комунизма. А откъде е електоратът на Депесе? Отвориха границата за желаещите да напуснат "комунизма". Имаха право да отидат и на Запад.

15

Цветан Камелий

преди 3 седмици

А какво стана с добавката за правнуците на репресираните българи по време на 500 г турско р06ство? А с извинението на Пуйколандия за геноцида над българите?Неполиткоретно,а?

14

ИСТОРИЯ

преди 3 седмици

От края на Соца има 35 години , от края на Репресиите има 80 години ?Пенсионерите Репресирани , с Пенсии от НОИ трябва да са на баща си в топките .Тук трябва да се намеси *Съдебен Спор * и ДАНС .

13

Анонимен

преди 3 седмици

Да не пропуснат с тези пенсии да възнаградят "репресераните" взривили влака по линията София Бургас на гара Буново (убити 7 човека от тях две деца) и взривили заведение в хотела в гр. Сливен. Пенсии заслужават и взривилите бомби на летището във Варна и гарата в Пловдив.

12

Христо Христов

преди 3 седмици

Репресираните ги водеха с кола на МВР до югославската граница и ги оставяха да се оправят свободни в свободния свят. Неслучайно Георги Марков се готвеше да се върне преди Ми 6 да го убие.

11

Анонимен

преди 3 седмици

Нямам думи, тази държава се управлява от турци... А ЗА 500 ГОДИНИ КОГА ЩЕ НИ ПЛАТЯТ РЕПАРАЦИИ ШАЛВАРИТЕ?

10

Христо Христов

преди 3 седмици

До 5 "А останалите няколко милиона българи репресирани от демократичния режим през така наречения "преход"?" - про'с'таците дет гласуват за евроценности сами са си виновни.