16

Анонимен

преди 1 месец

Пускат глутницата да дере кожи, друга цел няма.

15

Гризел

преди 1 месец

Винаги съм се чудила на следната глупост:защо се оповестява къде има полицейско присъствие или наблюдателни камери?За улеснение на потенциалните нарушители и престъпници ли?Да сте видяли например някой престъпник да уведомява властите къде ще прави обир?

14

Анонимен

преди 1 месец

По-добре е родната полиция да не ни пази. МВР е ОПГ - а стакива е по-добре да си нямаш работа. Никаква. Нито добра нито лоша.

13

Пожарникар

преди 1 месец

А кой ще ни опази от скаклците от Харвард ? Те са истинската трагедия на бедния българин - той става все по-беден , а шарлатаните -все по-богати!

12

Анонимен

преди 1 месец

Ползвайте приложението Waze. Там ще видите къде родната полиция ще ни "пази".

11

Ефрейтор от УБО

преди 1 месец

Родната полиция себе си не може да опази, а вие пишете как щяла нас да ни пази. Нас ни пазят богтовете. Кагато те ски почиват, започваме сами да се пазим. Празници са. За полицията и партийните ни лидери сигурно не са. Те пак си правят листовете с кандидатите за заплати. Много безработни политици има в тази България.

10

Анонимен

преди 1 месец

По нареждане на Брюксел пускат натовски башибозук да след за реда и тишината на територията.

9

Анонимен

преди 1 месец

Панелни мишоци ! Как издържате в тези кутийки ??

8

Кореняк софиянец

преди 1 месец

Чао, провансалии, и не се връщайте! Ако някой иска да види прекрасната ни столица, сега е моментът, сега е шансът за нас, нормалните столичани, да си припомним детските години, когато нямаше толкова много простотия по улиците и кварталите, че след няколко дена като затракат бурканите, като се помъкнат блажнотиите по етажите, като засмърди на провинциализъм... не искам да се сещам даже.

7

банани и WC хартия

преди 1 месец

Много българи нямат средства да отпочинат на добро место по празниците. Жалко! Уж сме в клуба на богатите.

6

Анонимен

преди 1 месец

Няма да тръгна наникъде. Ще им се наложи да звъннат на вратата, за да получат нещичко.

5

Анонимен

преди 1 месец

Хайде провинциалнити *** обратно на село че о пърдяхте и осмърдяхте София.

4

Рушветфрендли

преди 1 месец

То няма престъпление, особено тежко криминално престъпление без участието на бивш, настоящ, или бъдещ милюполюцай или родата им,те щели да пазят народа. Ако това сто хилядно котило шуробадженакорушветчийски младопенсиониращи се ракиени статистици, стълбоносци, и корумпета се разтури незабавно,ще е най-добре и престъпността ще спадне на мига.

3

Анонимен

преди 1 месец

Както винаги ще пазят пред депата за разпространение на наркотици, на кръстовищата през които минава прасчо пеефски и край храстите от които може да изкарат някой лев от глоба - било то за превишение с 10км/час или за направилно изпреварване на трактор по някой третокласен път без маркировка. МВР има 2 цели - 1 - да опази парите на мафията и властта, 2 - да ограби и малкото останало на народа.

2

Анонимен

преди 1 месец

Ха ха щяли да пазят!Ден година храни! Излизат на лов да ни сурвакат по пътищата. ;)

1

Зевс

преди 1 месец

Хаха, ще пази друг път, яко ще кешират, ден година храни.