333

Анонимен

преди 1 месец

Сливенския , освен ако мустаците не се приемат за веществено доказателство , тогава може и за секс туризъм да се приема .

332

Анонимен

преди 1 месец

В какво качество , това е условно казано , тук качество няма , тая ползва имунитет " Като наблюдавам фактите Леночка и контрацептиви не умее да ползва , та и правят бебета в скандални ситуации , та пък кво ли имунитет да изгражда , толкова е смотана

331

Познавач

преди 1 месец

Хиено, грабвай си мустаците и парцалките и марш към Сливенския затвор ! Кога най-после ще има правосъдие в тази клета държавица?

330

Анонимен

преди 1 месец

Електронния и печат е в документа. Няма съмнение, че е фалшифицирала.

329

(^.^)

преди 1 месец

След любовните драми и увертюри с Кирчо, Ленчето май пак се забъркало в някаква каша, този път по сериозна ... кирчовците се възползваха от нея и сега е време да се отече и в канала ... !!!

328

Анонимен

преди 1 месец

Значи Афера.бг, Бирд и Биволь както изнесат нещо за ББ е абсолютно вярно. Като извадят нещо за ПП и Лена е мръсно мероприятие на ДАНС.

327

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 344Та, кой ми ака в гащите? Каквото сам си го направиш, никой не може да ти го направи. Лапате като шарани очевидно режисирани снимки с кюлчета и пачки евро. На нито една от снимкит спалното бельо не е същото, като това от тези със спящия Боко. Незаконни записи от жилището на Боко. Ауу, какъв език! И като дойдоха ИТН и ПП в парламента, Боко даже се изчервява от езика им. Бил я хванал за"парапета"разбираш ли! Мета данните на файловете"крещят"! Не, това не евярно! И пак, кюлчетата!

326

значи

преди 1 месец

...значи подправянето на подписи е набеждаване !??? Ако някой фалшифицира твоя подпис дали този някой ще бъде само "набеден"? И с този фалшив подпис някй е застанал начело на държавата ! Е на това му се казва ПРЕСТЪПЛЕНИЕ,което трябвя да бъде наказано по най-строгия начин ! Защо ли ги търпим още тези престъпници и шарлатани,които ограбиха всичко,дон което се докоснаха,пък искат и още,и още,и всичко ! Такава НАГЛОСТ и ПРЕСТЪПНОСТ никога не е имало в България !!!!!

325

Анонимен

преди 1 месец

Евла, Буко и Шишо удрят под кръста и целта е да се омаскарят всички@

324

Ганди

преди 1 месец

Уенчето общата пак се изказа неподготвена, искала да благодари на всички свои близки и съмишленици,ама те са само баджанаците Киро и мъжо и,то други няма

323

Ад под небето

преди 1 месец

Зеления Чорап и Канадеца набутаха този изумруд в политиката.

322

Анонимен

преди 1 месец

какъв имунитет има тази?

321

Анонимен

преди 1 месец

Дечицата на тези от ДС излязоха по-големи наглеци от родителите си!

320

циганин

преди 1 месец

Обещанието не е като изпълнението

319

БГ ИСТОРИК

преди 1 месец

Тия от ПП-то се оказаха по-големи м*шенници и от гербаджийте и ш*ши хахаха, то не бяха кражби на милиарди, сделки и договори под масата или в тъмни соби по тъмни доби, сега и фалшификации на документи и договори...хахаха, за няма 2-3 години ни разказаха играта, таковаха ни м*мата за 100 годин напред....

318

жива да не бях

преди 1 месец

гьонсуратестото да не си мисли, че имунитета се предава по полов път ( то и Спецов тогава има)

317

Анонимен

преди 1 месец

Няма да се откаже. Лъже. Колкото пъти кажат "ще" и тя, и любовника й Кирчо, и другата му любовница - Асен и останалите мошеници, винаги лъжат. Печелят време, замазват очите.

316

Българин

преди 1 месец

Уморенааа Кааака Леееена, като ....

315

Анонимен

преди 1 месец

До Срам и позор! "някакво фиктивно подписче, от което не произтича никаква финансова или имотна вреда, от което не произтича никаква финансова или имотна вреда"- НАГЛОСТ ! От това "някакво фиктивно подписче" Киро застана начело и държавата ни е на този хал ! Нима сте доволни от грабежите и разрухата,които сътвориха шарлатаните,та "фиктивното подписче" да не значи нищо и няма финансова или имотна вреда !?????????

314

rambaldievskievich

преди 1 месец

До Боко и Шиши (314): Така е. Народът ни е прос' (аргументи: 1. Масово хвърляне на пари от балкони и пенджерета, което продължава с пълна сила напук на всякакви разяснения по СМИ. 2. Гмеж от путинорусофили на път и под път. 3. Същото от възрожденци (което кореспондира с 2.). 4. Незаинтересованост от каквито и да са опити да се получат парите от данъците, чиято част е за издръжката на службите, ведомствата, организациите (ДАНС, НС, НРС, ВКС, ВАС, ВКП, ВАП...)...