6

Анонимен

преди 1 месец

Всичко се следва до Европейски Проекти и кой какво може да краде още и още докато може .Това че България се е свела до няколко града другото са съществуващи някъде не им дреме .Дреме им само за собствените изгоди

5

Анонимен

преди 1 месец

Страхът на Борисов и Пеевски идва от Възможността да Загубят Скритата Власт. За да бъде Заличена Скритата Власт, а с Това и Политическата Игра на Борисов и Пеевски, единственото Условие е Обединена Опозиция с Обща Програма за Действие и Дисциплина. Лидерите на Опозиционните Политически Проекти трябва да спрат Нападките по между си и с Общи Принципни Действия, да заличат Олигархията, Корупцията, Сивата Икономика и Установят Върховенството на Закона. Много Трудно за Изпълнение, но не е Невъзможно

4

Зозо

преди 1 месец

.........допълни Богданов................ Кой беше тоа oxлюФ,че се обажда??? Не е ли разбрал, че ППДБ-тата приключиха с политиката? Клоун :)))))))))))))))))))))

3

ШАРЛАТАНИТЕ

преди 1 месец

Нулева толерантност към шарлатаните ! Удавиха държавата в лъжи , лъжи , лъжи , лъжи , манипулации , фалшификации , куролации и прочие измами и кражби в индустриален мащаб.

2

Анонимен

преди 1 месец

типично за герб-дпс, променят закони в последния момент, а негатива ще е за този, който първоначално го е създал

1

ъ

преди 1 месец

Тия от НС съвсем се разпасаха, не само ГЕРБ, всичките от бившата сглобка. Пък и другите. От години законодателната им дейност е на ниво ученици в 6-ти клас, а върхът на тарикатлъка са измененията през преходните разпоредби на други закони, между първо и второ четене. За да се избегнат евентуални обсъждания и "врагът" да проспи промените. Измислиха го преди 10 години и от тогава тотално окензаха всички закони. Показателно е какво стана последно с конституцията. И нямат спирачки некадърниците.