92

археологическиСНИМКИ

преди 1 месец

путин умря в 2022, а кой ли се интересува вече от кадирчо ?

91

Анонимен

преди 1 месец

Бар мицеа за Зеленски иКличко

90

Руя

преди 1 месец

Не се ли уморихте да пишете гадости.Явно много яко ви плащат за драсканиците Ви.

89

бай Пешо

преди 1 месец

да де, ама нали блиц миналата година писа, че Путин бил на път да се помине, т.е., преди Рамзан. Е, тогаз кво?-Как да тълкуваме сегашното заглавие, а?? Бе, нещо взехме да се объркваме....

88

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

А как благоприятно ще се отрази смъртта на Байдън и още повече смъртта на Сорос. На тях май повече им е време.

87

Анонимен

преди 1 месец

А аз по заглавието помислих, че Кадиров се е гъкнал. А то какво било, някакъв смешен "аналЕзатор" се упражнявал в писане......

86

Анонимен

преди 1 месец

Н-ние Ореховское (Запорожие). ВС на РФ под прикритието на артилерия и авиация изтласкаха зобираната натовска *** от северните покрайнини на Работино. Въпреки това, задържането на позиции в село, където са останали само мазета, е изключително проблематично. Стреля се от всички страни. Северозападно от Вербовое традиционно се водят битки с артилерия и безпилотни самолети. Водят се и битки североизточно от Копаней. Може би след отстъплението от Работино натовската *** ще натисне малко в тази зона.

85

Анонимен

преди 1 месец

Кураховско н-ние. В Красногоровка части на ВС на РФ атакуват позиции на зомбитата с подкрепата на тежка бронирана техника. Има леко напредване на изток от Красногоровка. В Георгиевка традиционно се водят двубои без прогрес и за двете страни. В самото Курахово зомбираната по натовски стандарт *** изгражда допълнителни отбранителни съоръжения, като постепенно се подготвя да удържа с цената на всичко града.

84

Анонимен

преди 1 месец

Селидовско н-ние. Продължават сблъсъците в Нетайлово. Съобщава се, че около половината от селището е под контрола на ВС на РФ. Натовската *** държи линията и все още не смята да отстъпва позиции, но има свободен коридор за отстъпление към Карловка. Малко по на север ВС на РФ напредват по линията Нетайлово-Уманское. Руските бойци почти се доближиха до основния опорен пункт в отбранителната линия на зомбираната натовска *** в този участък.

83

Анонимен

преди 1 месец

Покровское (Авдеевское) н-ние. Битката за Архангелское продължава. Руските бойци атакуват от Очеретино - без значителен успех. От Керамик, който е северозападно от Новокалиново, зомбираната натовска *** се оттегли в посока Архангелск. От една страна, врагът ще засили групировката в селото, а от друга, ВС на РФ ще могат да атакуват Архангелск не само от югозапад, но и от югоизток. Водят се боеве в района на село Соловьово. Зобитата на киевският наркокартел се опитват да попречат на ВС на РФ да се придвижат на запад към село Сокол.

82

Анонимен

преди 1 месец

До още нещо Стига си лъгал и не слагай глупости в устата на святата Ванга!

81

още нещо

преди 1 месец

баба Ваянга предсказа Актьор ще унищожи СССР ! Актьор ще унищожи Русия. И Ранялд Рейгън и Волдемар Зеленски са актьори.

80

НА РУСИЯ С ЛЮБОВ

преди 1 месец

Защо да е необяснимо убийството на Борис Немцов! Той е много по умен и обаятелен от кръволокът Путин и се кандидатираше за президент.Достатъчно основание Путин да поръча убийството му на своя чеченски приятел .

79

Анонимен

преди 1 месец

за тия краваршгтонски слуги е важна детската болница а здравето на путин

78

Анонимен

преди 1 месец

лай7ната ероатлантически от сутринта ни заливат с отровна пропаганда

77

Анонимен

преди 1 месец

Защо не си зададете въпроса как Байдън ще напусне този свят? Или той няма да го напуска?

76

Ффф

преди 1 месец

Статия в стил "Защо обичате другаря Петрофф"Статията е класически пример за фалшива новина, но възниква въпросът какво е качеството и истинността на останалите новини, след като медията е публикувала,.....това?

75

Минаващ

преди 1 месец

Русия губи войната.Тепърва я чака огън и жупел според предсказанията.Братска кръв ще погуби Русия.

74

Хххх

преди 1 месец

Смешна и тъпастатиякатосписвача и....я да коментираме стаиите в западналите медии ...които признават че БайПън едва се придвижва....да не ги изпревари БайПън...

73

Хххх

преди 1 месец

До 93Айде де чакаме....само че както изглежда накъде отиват работите...войната в Украйна ще е най-малкия проблем на западащия Запад и ФАЩ