62

Ежко Бежко

преди 2 седмици

Кога си избирал, ти бе , загубеняк българин ? Винаги са определени посочени от някой друг избраните. Ти, български избирателю , си като опаковъчната хартия - красива , с панделка , поднасят я .....разкъсват я и веднага я хвърлят ! За какво им е *** на елита ?

61

Уж народна мъдрост

преди 2 седмици

Не е луд който плюска баницата , а този , който му позволява това ! ( а именно - българина)

60

Българин

преди 2 седмици

България е европейска държава, колкото и да се напъват някои да ни набутат, в държавата от азиатски тип! При наличие на разследваният за военни престъпления "самодържавник", да ни татрапваш диктаторски режим, е повече от гнусно! Намирисва на Ким Чен Ун демокрация , на която завижда и самият...Путин!

59

Рендето

преди 2 седмици

На туй му казват ПАРЛАМЕНТАРНА демокрация - гласуваш за Едни, а получаваш Други!!! -))) И така е навсякъде по света с така наречената "Парламентарна демокрация". Другата форма на управление в тъй наречените "демократично-либерални" общества е Президентско управление! Трето нема...

58

НЕ ГЛАСУВАМ...

преди 2 седмици

....ЗА КОМУНИСТИ И ПРЕБОЯДИСАНИ РУСОФИЛСКИ ДИРНИЦИ..../..това ми е като "Отче наш../

57

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

Аз ще се изкривя от смях в изборният ден. Ще гласувам както гласувам от рождението си. В случаят ще влезна в някоя общественна тоалетна ,ще поприседна в размисъл,слушайки МОТОРХЕД,ще пусна каквото има да се пуска,ще се подпиша няколкократно на различни едни изборни хартийки ,ще сертифицирам вотът си с доза вода ,аплодираща с агресия каналният ред,ще си измия ръцете с малка водка и ще излезна от избирателната стая с усещане за изоълнен дълг.

56

да

преди 2 седмици

само ВЪЗРАЖДАНЕ!

55

124

преди 2 седмици

Нищо не избираме, избираме едни ****иоти с якички, решението е Президентска Република, нагледахме се на парламенти....

54

лооооол

преди 2 седмици

30 години трябваха на създателите на желето, наречено "политици", да си признае какво са докарали на власт. благодарим ви, другари "политолози", "интелигенция", "нпо" - вие сте първите хора за панделата, за да топлите наровете на покровителите си заедно с "информационно обслужване", които е ясно кого обслужват. плюс конфискация на всичко за 35те години. тогава всички ще млъкнат, вкл. разни паркетни генерали от милицията, телевизионни звезди от "съдебната система", "синдикати" и т.н.

53

Точен

преди 2 седмици

Точно заради жалките договорки на сглобката гласувам за Възраждане. Няма за кого другиго.

52

Българи, гласувайте!

преди 2 седмици

Гласувайте, колкото повече българи гласуват, толкова по-честни избори!

51

Анонимен

преди 2 седмици

Уж избираме, ама после половин милион "невалидни" бюлетини и полу *** "професор" Константинов слага половин милион починали избиратели гласували за ГЕРБ за апартамент от Мартин нотариуса. Цялото ЦИК и информационно обслужване десет години назад в затвора и тогава ще гласувам

50

Shark

преди 2 седмици

До 46 Първо криминалния приватизатор Костов!

49

Км

преди 2 седмици

,,Ако от изборите зависеше нещо,щяха да ги забранят,,--Марк Твен.

48

Радослав

преди 2 седмици

До 45: денонощното спамене с новини за ердогановата кадъна, бивша бай тошова другарка Бойка калдаръм кадъна май е по голям грях защото продължава почти две десетилетия.

47

Анонимен

преди 2 седмици

БЪЛГАРСКИЯ МОДЕЛ НА КОРУПЦИЯ СЪЗДАДЕН ОТ БКП - ПОДКУПВАНЕ НА ЕВРОПЕЙСКИ ПОЛИТИЦИ С РУСКИ ПАРИ ОТ ГАЗ И НЕФТ. СЕРГЕЙ, МАНФРЕД И МНОГО ДРУГИ

46

Анонимен

преди 2 седмици

ККопейкин ЗАЩО не е в затвора? ДОКОГА???

45

Изумително !

преди 2 седмици

Един гелосан пуяк - Про100 Киро , Кокорчо и Пинокио Бойкикев съсипват държавата , а прилежни "коментатори" непрекъснато държат в обращение недомислиците на Гелосания ! Изумително ! Вместо вече да е в затвора заради безмернитр и постоянни лъжи , с които делегитимира държавата България, този канадски бръмбар бива цитиран, показван по телевизии, обсъждан, уважаван... !!!! Този грях на новинарите в България е най-голям !

44

Анонимен

преди 2 седмици

Наследството на комунизма!Винаги лъжат народеца.

43

Анонимен

преди 2 седмици

Това е функция на демокрацията. Всеки гласува за когото иска и накрая избраните търсят общи допирни точки и приемат закони и променят нещата с цел да подобрят страната и живота на хората само в областите в които има разбирателство. Проблемът в България, е че всичките са *** и единствените допирни точки са "да се наядем"