10

Анонимен

преди 1 месец

какъв е този ваш професор, който "преразказва " притчата за талантите??!! Въобще не става дума за господар, а за баща! и въобще няма как да са "СЛУЖИТЕЛИ' !!! Що а нескопосани неща публикувате!!!

9

Православна

преди 1 месец

На празничния Велики вторник е редно младите православни първескини да се подмият отдолу със светена вода за полово дълголетие и вагинална свежест в прослава на Господа Бога Вседържател.

8

гостенка

преди 1 месец

Светли Празници на всички! Любов и благост да ви спохождат, здраве и мир да има в душите ви! МИР да има по света!

7

да ама не

преди 1 месец

Всичко и много хубаво и поучително но защо посредник между бог и човека трябва да е ДС ченге преоблечен като поп.

6

Анонимен

преди 1 месец

До 5:Православните в кой мислиш,че вярват?Исус разбира се.Малко вземи да прочетеш поне преди да пишеш глynocти.Направо все едно от Марс падате.То бива,бива невежество ама напоследък е прекалено!

5

Анонимен

преди 1 месец

'Младоженецът идва в полунощ и блажен е този, когото Той намери буден' -- особено ако будния се казва асен василев и младоженеца е надарен манgал

4

Анонимен

преди 1 месец

тоя клон на руското кгб (българската православна църква) още ли трови бг земи :)))

3

СМ1РТ НА ДС

преди 1 месец

См1рт На Комунизма!!!Смърт на БГ Мафията!!!!

2

Пожелание

преди 1 месец

Всички християнски семейства да се съберат във всеки момент в добро. Добротата е малкото нещо, което грабва сърцето. С щастие, усещане само, дава смисъл, дава начало.

1

Анонимен

преди 1 месец

Силно набожния банкянец от Милиционерското в Симеоново, пак ще сложи под мишница иконата, ще вземе Севда и внуците и ще отиде да се кръсти в полето.