22

Росен

преди 1 месец

Хората си защитават територията срещу най-големите терористи сащ, великобритания и израел.

21

Анонимен

преди 1 месец

ПП не си мръднаха пръста полувин година за отвлечения кораб ,но иначе са голем ербаб се имат ,мушеници пп

20

ХАХА ХА ХА!

преди 1 месец

Американците ОТМЕНИХА санкциите за руски петрол! ХА ХА ХА!

19

не се прихвана

преди 1 месец

американската демокрация дето садиха преди някой месец УСА самолетоносачите....

18

Анонимен

преди 1 месец

Пак лъжи и пропаганди тука! Не е срещу "целия свят". Руските, китайските, индийските, малайзийските.... Всички тия си плават абсьолютно безгрижно. Всъщнос атакуват само американски израелски, английски, френски кораби, както и от още няколко държави, зад които се крият. Така, че корабите на "целият свят" са си в безопасност, само тия които подкрепят Израел са атакувани.

17

Анонимен

преди 1 месец

До кога ще ги чакат тези ***. да си правят каквото искат.То се видя че трябва да бъдат унищожени.Да вземат Китай Индия и САЩ да ги смачкат.

16

Олимпий Панов

преди 1 месец

Хусите нагънаха Бидона и цялата му "велика"държава!Американците вчера предлагали вече перемирие с хусите!Чакаме отговора на Иран!

15

До пожелание

преди 1 месец

твоя путин 2 години не може 5 села да превземе, ще праща кораби, които няма да помагат на хутите...

14

Анонимен

преди 1 месец

тези хуси ли, са пуси ли са, дали не може да бъдат премахнати наведнъж всички, по цял свят са се надигнали орkитe срешу съвременния човек

13

ароматния пръч

преди 1 месец

Ей,този на снимката с ръка хвърля ракета.Как да го уцелят високоточните оръжия на САЩ след го ухапе конска муха и се измести?

12

Бе

преди 1 месец

нали най-редовно подразделения на ВВС на САЩ и на великите Кралски ВС на UK нанасят високоточни удари по ракетни установки и радарни инстарачии на хутите/сите? Въпрос - тия последните знаят ли?

11

Сър Пичук

преди 1 месец

Путин може само подводници да прати. Кораби не му останаха, а той си е съюзник с тях и всички терористи там

10

redordead

преди 1 месец

Православните ислямисти в БГ, които обичат Путин да им дефекира в устата, са най-върлите поддръжници на хусите и хамас...

9

Анонимен

преди 1 месец

Хусягите ги спонсорира някой, нъл тъй? Не е като да си правят ракети и дронове в задния двор.

8

Анонимен

преди 1 месец

До 4 Анти внимавай Лондон да не ти върне в центъра едно ядрено делене . Ще бързо ще си седнете на мръснитее г1зоовее . Правите се на интересни с ракети и технологии създадени на запад. Нищо не сте измислили в полза на света там у пустинята. Клоун

7

Анонимен

преди 1 месец

пожелание, преди повече от месец група кораби на руския Тихоокеански флот начело с флагмана "Варяг", преминаха през пролива Баб ел Мандеб и навлязоха в Червено море.

6

Анонимен

преди 1 месец

Проверете отново: Хусите са взели на прицел два американски ескадрени миноносци в Червено море или са ги гръмнали? Уточнете.

5

До пожелание

преди 1 месец

Хе-хе, на путев корабите ги видяхме в черно море. Иначе съм съгласен че руснаците имат желание да действат по радикално, но нямат възможности, освен ако срещу тях не стои основно мирно население.

4

Анонимен

преди 1 месец

Това, че Хусите режат подводни кабели, че нападат еврейски кораби в Индийския океан и в Червено море не е новина. Внимавайте да не ги ядосате и да отправят своите ракети по центъра на Лондон.

3

Анонимен

преди 1 месец

Два американски ескадрени миноносци в Червено море - каква работа имат там. Нерде Америка, нерде Червено море?