264

Анонимен

преди 3 седмици

Байдън може и да не бъде президент, а и да го изберат, няма да изкара цял мандат. Американците за разлика от руснаците, които разполагат само с амортизирания си вожд имат много достойни по-млади хора, което ще поемат демократичното управление. Но Байдън поне има човешки облик. Фшисткото начумерено зло, което гледа като Мусолини е в Кремъл, там е леговището на отровителя и детеубиеца. Само безчовечни хора могат да го защитават.

263

Анонимен

преди 3 седмици

Злият дядка не може да спечели войната по простата причина че тя е Несправедлива, води я единствено да запази фашисткия си режим. Дано американците се усетят по рано и го изхвърлят от Белия Дом. Ако не хиляди още безсмислени жертви ще се дадат за нищо.

262

Мухаха

преди 3 седмици

На всички стана ясно че една империя ще се разпадне след тази украинска авантюра. Все още е рано да се каже коя. Дали американската империя или руската. И двете много сериозно са се заели с изтощаването и унищожаването на противника. НО, повече от ясно е че която и империя да победи, Украйна ГУБИ.Интересното е че тук има наивници, които мислят че с обидни и агресивни коментари ще променят нещо на бойното поле в Украйна. АКО МНОГО ИСКАТЕ ИМПЕРИЯТА НА КОЯТО СТЕ ФЕН ДА ПОБЕДИ, ОТИВАЙТЕ НА ФРОНТА

261

Чери00

преди 3 седмици

Да знете че 80% от отрицанието срещу Русия в този саит са от един и същ човек и затова той или пари полъчава или е луд за вързване!ГОЛЯМО *** Е!

260

Чери00

преди 3 седмици

До КаскетЯ Не лъжи бе *** гадно, знаем те!

259

Чери00

преди 3 седмици

До Куку Абе Куку, стига си лъгал! Войната вече е свършила след като от американските и западни оръжия файда няма, а най-големия пробйем е че украици няма! Не лъжи, вече те знаем Куку!

258

Куку

преди 3 седмици

Само нашите русофаш...ти не разбраха,че пробив няма да има и след три години!!!Това е военна авантюра и тя ще усили разпада на империята!Нещо неясно?

257

да ама не

преди 3 седмици

До Чери00 Укпраинците не могат да обичат Русия за геноцидът наречен гладомор при което любимите уж руснаци убиват седем лилиона украинци чрез глад.По голям фашизъм от тава здраве му кажи.

256

още нещо

преди 3 седмици

Пследните 200 години всички злини за България идват от Русия-още от войните й с Русия които води до обезлюздяване на българия и отввилаче в русия на българи които да бъдат крепостни роби на помешчиците .Така и нататък като подарявят Македониая , Поморавишето и Добруджа на сърбия и румйния и пр и пр. злини.

255

Реалист

преди 3 седмици

Подобни 'питащи' статии подготвят почвата за какво да очакваме

254

Американ

преди 3 седмици

До доста путинТРОЛЧЕТА: A NATO тролчетата я боядисвате в кафяво и жълто..

253

КаскетЯ

преди 3 седмици

Великата сАветЦка армия яде як пердах от агитката на Динамо Киев! А великия новоизлюпен фюрер Пютен се крие трета година в бункера в Урал! Нащте рашистофилистици изкупили вазелина и чакат тръпнещи в екстаз да ги Асвабодят братушките им!

252

КаскетЯ

преди 3 седмици

Ами крайно време е да превземе още едно село след три години, че наште копейкаджии да изпаднат в екстаз!

251

Българин

преди 3 седмици

Украйна вече е бита карта. Въпросът е колко навътре в Украйна ще реши да влезе Русия. Има вече един голям пробив на фронтовата линия около Очеретене и два по-малки на север и на юг. Ураинската армия не просто няма технически ресурси, а няма и необходимата жива сила, за да спре руската армия. Днес гледах видео на една от първите ФАБ-3000. Това нещо е като тактическа ядрена бомба. Каквито и инженерни съоръжения за защита да има - просто изчезват от земята.

250

Чери00

преди 3 седмици

На фронта на ден се предават по 100-200 войника от които половината се връщат на фронта, но от страната на Русия и наи-важното доброволно! Ха кажете ми сега кви бомби и ракети могат да сломят про руския дух на украинците дето "уж мечтаят" за Европата и САЩ?

249

Анонимен

преди 3 седмици

Не! Пробив няма да има,ще има тотално срутване на цялата фронтова линия, пълен колабс на укрофашистите и безусловна капитулация на укра!!! Всеки нормален и непредубеден човек знае това! Само фанатизираните укрозомбита и платените лаладжии вярват в абсолютно нереалистични фантасмагории!!!

248

юлиян до 248

преди 3 седмици

А бе,те тия ''населени места'' не са от ''стратегическо значение'' за ''Зеленско-Серския оперативно команден щаб''.

247

Мухаха

преди 3 седмици

От гласуваните и одобрени 61 милиарда долара вчера са пристигнали всичките 5 долара, предназначени за засилване военната мощ на страната срещу руската агресия. От тях за 2 долара били купени кафяви *** за главнокомандващия за да не се виждат *** петна отзад, когато виждайки Русия да напредва, обявява "тактическо отстъпление" а другите 3 долара ги вземал дилъра на дрога дето снабдявал президенството.....

246

Анонимен

преди 3 седмици

"украинската армия се е изтеглила от три населени места по предната фронтова линия" - явно от вчерашната предна фронтова линия, щото населените места са доста повече от три от предната месечната фронтова линия :)))

245

Чужденец

преди 3 седмици

Пeдepaлa англичанин Майк Мартин сънува буден...Въпросът не е ще загуби ли Украйна, а колко ще загуби..