21

Гого

преди 2 седмици

Чужбина разбира се. Малко разнообразие,а и е по на сметка.

20

морски

преди 2 седмици

Пишат за комунистите, защото хотелиерите по брега са поДСтавени лица. Много кръчмари пък слухтят и внимавайте какво приказвате в заведенията им.

19

Анонимен

преди 2 седмици

Подходящ момент за провеждане на АКЦИЯ на граничните пунктове от НАП, МВР, ПРОКУРАТУРА за ДОХОДИ, ПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ и РАЗХОДИ, УПРАЖНЯВАНИ ПРОФЕСИИ, РАБОТОДАТЕЛИ и т.н. на "ТУРИСТИТЕ" на брой 1 МИЛИОН.

18

Анонимен

преди 2 седмици

Да не се връщат. Няма нищо хубаво останало тук, а като се махнат няма и задръствания за останалите. Дето се вика - win-win.

17

Анонимен

преди 2 седмици

Определено за чужбина да с две ръце

16

ЧАО....

преди 2 седмици

ПРИ ГРЕКО И КОМШУЛУКА, ВСИЧКО Е СУУУУУУ ПЕРРРР...ПИСНАЛО МИ Е ОТ ВАШИТЕ РУСКО- ЧЕРВЕНИ И СЕЛСКИ ГЛУПОСТИ И ПРОСТОТИИ.....ОТИВАМ НА ПОЧИВКА И ОТМОРА ОТ СЛАБОУМНИЦИ....!!!

15

Хейт

преди 2 седмици

Е, че то времето се гласи, гласи и точно по празниците ще се изсипят всички дъждове. И аз мислех да мръдна някъде, ама ако текат порои навсякъде, какво да правя? Как пък не предвиждат дори 2-3 слънчеви дни.

14

добре де

преди 2 седмици

За всяка година от 2021 насам, казват и пишат, че е рекордна за туризма спрямо 2019 и всяка година хотелиери и ресторантьори излизат да реват и мрънкат по ТВ, че слаб сезон, нямало туристи, нямало пари и т.н. Къде е истината?!

13

Анонимен

преди 2 седмици

А бре какви са тея ненормалници в коментарите,които пишат за комунисти в коментарите?Имало е преди 1989-та,а сега бившите комунисти са се пребоядисали и са върли евроатлантици като АнтиХристо и Наско жабата от ДеБето.Онзи където и чак проклетии пише има роднини от бившето ДС.Толкова ли си мрази родата?Уж е демокрация,уж навсякъде пише как няма комунизъм в България вече,а като влезна в коментарите халюцинират комунисти....Луда работа!

12

Костя Спасатель

преди 2 седмици

Да си спомним Соца, другаре, как хубаво пътувахме тогава!

11

RobinHood

преди 2 седмици

Народният съд 2.0 осъжда комунистите мутрите и корумпираните службаши които съсипаха националната сигурност след 44та убиваха репресираха окрадоха унищожиха разграбиха България и народа и на См1рт в името на народа!

10

Анонимен

преди 2 седмици

1 млн. на път снимки във фейса ядене и пиене 2 седмици от лазаровден до гергьовден сълфетки и кючеци препълнени колички в големите магазии,после бал за 5 бона айфонче за 2 бона , а пари няма.

9

Пътуват

преди 2 седмици

По празниците по Гърция и тн финансови измамници и внуци на ус мър дя ли комунисти обрали народа останалите се чудят как да си купят яйца и козунак за Великден.*** тази мизерна и помярска държана на мафията!!!

8

Как е Патиланци

преди 2 седмици

Готвят ли за пЛандемията от ПтичиГрип - Избори идат в САЩ - трябва Гласуване по Пощата за Мумията - Човекът на Брюксел - Спечели!

7

Анонимен

преди 2 седмици

Такава идиотщина никога не е имало в човешката история! Никога. Напълно ще си заслужим руските ракети ако продължаваме така.

6

Чакай бе УткаМайна

преди 2 седмици

5 Това са коп е летата на комунистите обрали България и народа.

5

е как?

преди 2 седмици

Нали нямате пари бе?

4

Общ работник

преди 2 седмици

Незнам за чужди туристи, но влезем ли в Шенгеня, български турист по нашето море повече няма да видят.

3

Анонимен

преди 2 седмици

Не се връщайте ама въобще, няма да липсвате!

2

redordead

преди 2 седмици

Другите 7 милиона ли? В България няма 8 милиона, 6.5, горе-долу - та, другите 6.5 милиона ще седят дома и ще гнетят прънджоле и ричия дорде окапят под масата ..