13

СМЕХ....

преди 1 месец

КОМУНИСТИЧЕСКИ ЖАЛБИ, ПО ЕДНА ПРОБИТА ПОСТ- СОЦ СИСТЕМА ОТ СГОВНЯСАН РУСКИ ТЕРТИП...ХАХАХА ....ВСЕКИ СИ ПАТИ ОТ ПРОСТОТИЯТА СИ...!!!!

12

Анонимен

преди 1 месец

Значи ПП и ДБ са виновни за трагедията на старната , ама тази тргедия е от преди 30 години почти, и големите тайни грабежи бяха и са при Бойко. И пак ни предлагат да гласуваме за него, други просто няма, той е хранил и ще храни толкова много хора, че винаги ще има свои поддръжници навсякъде. Край няма. Създал е с годините здрава основа на корупция и огромни далавери на всички нива в държавата. Просто трябва да сме негови хора и това е. Гласувайте

11

Анонимен

преди 1 месец

Много ви бърка в червените задддници това ПП-ДБ. Впрегнахте куцо и сакато да плюе по тях. Никой нищо не казва какво смята да прави ако вземе властта, но плюнкоотделянето е голямо.

10

Анонимен

преди 1 месец

Опитни другари, обръгнали в кризи като тошевата, Лукановата, Виденова и други.

9

Анонимен

преди 1 месец

Опитни като Бойко и Пеевски ли? Или Горанов? Или Овчаров?

8

Тенгри кан

преди 1 месец

Нивото на населението е ясно изразено чрез представителството на политическата му класа и ясно се вижда, че то не заслужава държава с името България;)))

7

Анонимен

преди 1 месец

Опитните и компетентните хора не се занимават с политика. В политиката влизат хора които не могат нищо друго да правят. Същото е и в армията и полицията и службите. Там кандидатите ги подбират по ниско айкю. Умните хора си развивате бизнесите и си гледа живота и семействата. Не се занимават с политически мръсотии.

6

Анонимен

преди 1 месец

Къде ги тия опитни и компетентни? Избихте ги 1944 година по лагерите. Геноцид срещу българското население. Останаха само борчета и мутри, боксьорчета и каратисти. Да са ви честити. И овчар начело на държавата сложен там по заповед на Щуката

5

Анонимен

преди 1 месец

Шенген ще се случи, когато тези с комунистическите убеждения си отидат от всяка сфера в държавата и престанат да спъват с компромати кадърните и способните да променят половин вековния й про-руски политически модел.

4

Анонимен

преди 1 месец

те опитните с глупости не се занимават.В политиката не трябва луди да допускаме както последните 20 г.

3

баба мара

преди 1 месец

и за кого да гласуваме като няма за кого всички са много опитни в далаверитеда се докопат до кокала с години се търкалят по коридорите на нс да си оправятбитието и да лобират

2

Анонимен

преди 1 месец

То, това ясно, ама къде да ги намерим тия опитни и компетентни? От мераклиите за политици не виждам такива. То затова и не гласуват хората, няма за кого, а не че ходят за гъби.

1

Анонимен

преди 1 месец

А кат няма криза може да са неопитни, некадърни и некомпетентни така ли ? Че да я създадат кризата...