92

Българите за Украйна

преди 1 месец

Предателските копейки за агресора русия!

91

!

преди 1 месец

България НЕ и никога не и подкрепяла ***! Управляващата НЕПРЕДСТАВИТЕЛНА конюнктура остава последователна в " настъпването на мотиката " . Това е присъщо за определен тип хора!

90

Анонимен

преди 1 месец

Пак не сме в тон с времето. Щатите ги отсвириха тия, а ние подкрепяме ли подкрепяме. Без никаква полза за нас самите. Какви са ни интересите да подкрепяме тази разпаднала се държава? И както каза Си дзи пин-кога ще си тръгнат тия? Е, той го каза за Блинкен-кога ще си тръгне тоя.

89

Bormann

преди 1 месец

България е разделена върху въпроса с Украйна. Новото поколение с промитите от запада и дрога мозъци съответно са с нато. Другите против нато (не задължително за Русия, но против нато). След като този дядка слага всички под един знаменател, не може и не трябва да бъде наричан глава на правителството лед като говори от името само на половин народ....

88

асдаа

преди 1 месец

Къф е тоя Главанаков и защо лъже? В България никой не подкрепя бандеровска ***. Подкрепят я само платени политици-престъпници.

87

Алекс

преди 1 месец

Арна е украинската посланичка.Главчев е изплакнал окото.

86

Анонимен

преди 1 месец

СТИГА С ТАЯ УКРАЙНА! Погрижете се за българските пенсионери и инвалиди! Който много го е грижа за измислената Украйна - да заминава за там и на дело да докаже подкрепата си, а не с парите на народа ни!

85

Анонимен

преди 1 месец

Господин премиер , моля да разрешите проблема с неприятната дискотека на открито , която тормози вечер жителите на Младост 1 от Луна Фест в The Mall. Кой всъщност е рарешил тази простотия в жилищен квартал на София? Кметът на Младост 1 ли ? Това направо е неписуемо ! Децибелите са по-силни от тези на летище !

84

Анонимен

преди 1 месец

До Николай С пътническия или с експреса ?

83

Анонимен

преди 1 месец

Колкото възстановихме Ирак.Че и парите ни не върнаха !

82

Николай

преди 1 месец

този окрайнски *** прилича на една бивша моя, беше много еблива, тази ще я поря до киев и обратно.

81

Buba

преди 1 месец

Който искренно подкрепя окрайна да заминава на фронта, останалите ни оставете на мира, защото всички страдат за някаква си измислкена страна, за която никой и не беше чувал преди това. Дотегна и омръзна на целия свтя тази *** окрайна.

80

Анонимен

преди 1 месец

А българският народ на какво мнение е по темата бе Главчев , имаш ли представа като се изказваш неподготвен . Вярвам най-малкото сме за мир , а тази война се подкрепя от Западът , предизвика се с активно негово участие , най-вече на САЩ .

79

Е бре! У бре!

преди 1 месец

Къф е този мишоран?

78

Анонимен

преди 1 месец

И служебото ли е украинско правителство на Република България ?

77

Анонимен

преди 1 месец

Тоя Главанак щял да подкрепя Главоча.

76

Ха-ха

преди 1 месец

ПразноГлавчев,когато Украйна падне,к'во правим?

75

Даскала

преди 1 месец

Така мислите Вие ,главите на България ,а знаем ,че рибата се вмирисва най- напред от главата! Даа ,гола вода сте Г лавчев ,и твоята глава ще се размирише скоро!

74

Deep Purple

преди 1 месец

Украинските сvине свършват наред са нашите им фенки да ги заместят.

73

ГлаваначеФ

преди 1 месец

А България кога ще стане последователна в подкрепата си на Българите и по специално белите ? Подкрепяте всякаква *** но не и Българския народ чудя се защо сме толкова търпеливи ?