38

Хахаха

преди 1 месец

"Дали Америка ще наложи санкции на Ирак? За нарушаване на човешките права? В интерес на истината и при нас в бегето има проблем в това отношение. Вярно, никой никого не задържа заради сексуални предпочитания. Но колкото и да съм се разхождал из големия град, никъде не видях двама мъже или младежи да се прегръщат и целуват на улицата. Това е показателно, доколко е развита демокрацията в нашата страна и доколко се спазват човешките права на различните хора. Които са малцинство."Май*ти да ***!

37

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 19. Те комунистите ли забраниха руската телевизия или "демократичния" свят. Дай им на евроатлантиците да забраняват. То демокрация та дрънка.

36

Хаха

преди 1 месец

До 10-15 год. затвор? Очевидно не си се разхождал из Пловдив.

35

Анонимен

преди 1 месец

Както от Ирак така и от България нищо хубаво не може да излезе

34

Анонимен

преди 1 месец

И правилно.

33

Анонимен

преди 1 месец

Гражданския брак е просто един вид договор и не мисля че има лошо да сключват граждански брак хомо двойките.

32

Анонимен

преди 1 месец

Браво!

31

Анонимен

преди 1 месец

а в европа и щатите го превръщат в нещо нормално

30

Объркване в превода

преди 1 месец

Има някои нелогични неща тук: ако е сключен брак, значи е законен. Следователно законът не е нарушен. Ако се преследва от закона някакво деяние, което е извършено в съгласие със закона, значи, че два закона са в противоречие. Освен това: ако не са сключили брак, вероятно не подлежат на никакви санкции. А трансполовите кога биват санкциониран? Когато се разкрият като такива? Или когато вече са си променили пола? И кой ще го установи?

29

10-15 год. затвор?

преди 1 месец

Дали Америка ще наложи санкции на Ирак? За нарушаване на човешките права? В интерес на истината и при нас в бегето има проблем в това отношение. Вярно, никой никого не задържа заради сексуални предпочитания. Но колкото и да съм се разхождал из големия град, никъде не видях двама мъже или младежи да се прегръщат и целуват на улицата. Това е показателно, доколко е развита демокрацията в нашата страна и доколко се спазват човешките права на различните хора. Които са малцинство.

28

До Фори

преди 1 месец

Фори, влече те грубата игра. В Белфаст има гей-клуб, който се казва "Ленин". :)

27

фори

преди 1 месец

Комунисти и мусулмани ще ви хендрят в задния двор.

26

До 26

преди 1 месец

А може-би и запушване на входно-изходният канал при установено нарушение.

25

Анонимен

преди 1 месец

Въвеждат двойно, допълнително обрязване при установяване на хомосексуални отношения.

24

Мохамед

преди 1 месец

Браковете в повечето азиатски държави се договарят, когато децата са на 5-6 годишна възраст. Това е една от основните причини да имат висок прираст на населението. В България повечето мъже чакат мама да им разреши да си доведат момиче в панелката. След това чакат мама да отглежда детето. Те са заети със срещи пред блока, Еврофутбол и други куп неотложни задачи. :)

23

Бай Х до 2

преди 1 месец

Някои гледат много комикси май.

22

(-_-)

преди 1 месец

Очаквайте еднополови гости от Ирак!

21

BG

преди 1 месец

Те и при нас меса разрешени ама герберите и петата го направиха.

20

До 20

преди 1 месец

В Европа се предполага, че хората имат индивидуално самосъзнание. Не им трябват диктатори, които да заповядват и управляват живота им. В Русия и Арабският свят стадото се командва. В България на част от хората им липсва да са част от стадото. Чакат да ги оправи държавата, преди да са напуснали панелката и да живеят с мама и тати до 50-годишна възраст.

19

Анонимен

преди 1 месец

Браво. Там ще продължат държавите и родовете си. А Европа застарява и се счазва демографски и икономически.