255

До 255

преди 4 седмици

Лесно е да провериш !Население България ,чичо гугъл ще покаже последните 100 години без проблем;)Ще видиш как чертичката слиза надолу.Население Швейцария, ще видиш как за 100 години от 3 милиона са станали 8.5 милиона;)

254

До 240

преди 4 седмици

Факт е че много българи се връщат обратно. Явно не си прочел статията и още по- явно си с много стари спомени .Англия върви сериозно надолу по хълма /Рецесия, инфлация, обедняване/А помощите им все повече се орязват и стават трудно достъпни. За сметка на тях цените на всичко летят нагоре .

253

Хм

преди 4 седмици

4 пъти повече хора са дошли/ върнали са се / да живеят в България отколкото са имигрирали. А намаленото възпроизводство е сериозен проблем на абсолютно всички развити държави. Даже в страни като Япония е национално бедствие. Обезлюдени села и градове има абсолютно навсякъде по земното кълбо, така че това е е просто статистика Като цяло съвсем не лоша ситуация

252

Марчето и академика

преди 4 седмици

За нас важното е че политиците и социално слабите се увеличават. Нали сме свързани. Не ни трябват умни хора със собствено мнение. Искаме 3-4 квартала в град, за да се отделим от населението, наш прокурор, за да ни пази и социално слаби и крадливи избиратели. Пък здраве да е.

251

Истина

преди 1 месец

Броят на неработещите ще продължава да расте, защото държавата нарича тези лентяи бедни, вместо мързеливи. Те получават безплатен обяд, енергийни помощи и всички възможни добавки. Великденски бонуси за мързелували пенсиотери са поредната гавра с работилите на светло.

250

Анонимен

преди 1 месец

Хубавото е ако и да намалява, като биомаса населението се запазва константно.

249

българина

преди 1 месец

чудесна новина, населението гласува за тези, които му го причиняват

248

Анонимен

преди 1 месец

Наследство от комунизма.

247

Анонимен

преди 1 месец

В Сливен и българи и арменци и каракачани и *** говорят само на български език и са интегрирани, за разлика от около 5 000 турци в Сливен,които джарят на турски само.

246

Анонимен

преди 1 месец

*** много българчета се раждали в тоя Сливен . Що тъй ба бате? А български говорят ли бхаратците?

245

Away

преди 1 месец

В България всичко се прави от ден до пладне. Никаква стратегия за бъдещето, за някакво планиране, взимане на превантивни мерки и т.н. Единствената идея и цел която имат всичките домогнали се до властта е колко се може повече да могат да откраднат защото времето им е много лимитирано. А другите (народа) куч.ета ги яли, да се оправят!!! И хората щат, не щат се изнесоха зад граница да се оправят както могат. Факт.

244

Курис Пичерядис

преди 1 месец

България е в Европа но по начина на управление корупция и липса на социална политика изглежда на държава от четвъртия свят !!!

243

Един

преди 1 месец

Населението на България намалява ? Не разбирам защо това да е проблем. Такава мафиотска и престъпна държава с такова озлобено , опростачено и завистливо племе няма да е голяма загуба.

242

До 124

преди 1 месец

Твърдиш, че през соца населението се е увеличавало чрез нарастване на числеността на собствения народ, а при капитализма това ставало чрез внос на хора от други народи?! Да, ама не! Наш Тошо събра към 400 000 индийци от съседни държави и им създаде условия за ударно размножаване, а етническите българи мореше чрез ниски заплати, безброй ограничения и тежък жилищен проблем. Затова българинът започна да се жени все по-късно и да създава по едно дете, а някои така и не създадоха семейства и деца.

241

Анонимен

преди 1 месец

До Г-жа Хазартова /236/ - Не само при Вшата леля е така. Знам още няколко такива случая, а също и моето семейство дава хубав апартамент на наем, по-нисък от нивото, на което се дават подобни жилища в нашия район. Това е така, защото всеки разумен хазяин предпочита да задържи колкото е възможно по-дълго време интелигентни и коректни наематели, вместо да дере с високи наеми не много интелигентни хора, които се озлобяват и нарочно съсипват имота или бягат, оставяйки неплатени сметки.

240

СтигаПисахтеГлупости

преди 1 месец

за плана Ран-Ът, след като изобщо не сте го чели. Вече писах днес - в този план се препоръчва да запазим печелившите си производства и международните пазари, както и да развиваме електониката, а да закрием само губещите заводи. Поголовното унищожаване на промишлеността, с цел да нарежат всичко за скрап, е приумица на онези, които чрез разбойническа приватизация просто си присвоиха стотици заводи на безценица или направо даром. Демографският проблем е прогнозиран, не се препоръчва. Четете, бе!

239

Libre comme air

преди 1 месец

Умниците Иван и Андрей нали щяха да връщат млади българи от чужбина...Но с тия африкански заплати всеки четвърти иска да бяга някъде...Социалните помощи в Англия са повече от МРЗ в България...!!!

238

До 238

преди 1 месец

Да ти не пука;)Най накрая ще се гледат в белкото на очите и ще се чудят какво са направили. Разбира се нас вече няма да ни има ;)

237

Радослав

преди 1 месец

До 238: да и Анна Никол се ожени по любов, а следите в небесата са от кемтрейлс, а САЩ всяка година ги удра тропическа буря въпреки,че имат ХАРП. Я свали алуминиевата шапка и ползвай малко главата си! Какво са ти виновни САЩ, че за разлика от всички останали комунистически страни, само в България нямаше лустрация и публична екзекуция на комунистическият диктатор и само България е в свободно пропадане. Случайност? Не!

236

Анонимен

преди 1 месец

Е,това си е заради плана Ран-Ът.Тези ,които са го направили са си сатанисти.Пратениците на сатаната се познават по очите.Ричард Ран е точно такъв.През лявото око наднича сатаната и всички,които са под негово влияние нещо им има на лявото око.