7

Анонимен

преди 1 месец

музикалната зала в Москва беше опожарена, а 145 души разстреляни от таджики - 12 души, отишли да работят в Москва и за пари извършили атентат, тъй като не могат да разстрелят 6 000 души, са подпалили сградата, за да изгорят живи, сега ги гонят от Русия, за да дойдат тук? При това там законът е строг, трябва да знаят руски, а у нас, на какъв език ще разговарят или ще гонят българите от курортите

6

Анонимен

преди 1 месец

да, не плюй в кладенеца, от който си пил, но с вноса на работници си навличаме нови проблеми, те са толкова отдалече, че никога няма да се върнат обратно, сезонът е 6 месеца, какво ще правят извън сезона, как ще се издържат, всички са от мюсюлмански страни

5

Анонимен

преди 1 месец

"работна ръка от трети страни Бангладеш, Пакистан, Индия и Таджикистан" ли? Верно ли нямате пари да платите поне средната работна заплата за страната на един българин? И това ли не заслужава българинът, щото "неме качествени кадри", ама с данни за топмодел? Всъщност, става дума само за няколко месеца бе? За същия брой месеци, дето са достатъчни да си живеете някъде в чужбина цяла година.

4

Алекс

преди 1 месец

И правилно не го коментира.Когато Чалгаринът спечели изборите и трябваше да поеме отговорност като състави правителство,какво направи? Ската се на диванчето в кабеларката.Милошев пое отговорност и стана министър.Разликата е очебийна.

3

Анонимен

преди 1 месец

Не коментира Слави, защото е *** като Слави.

2

Милошев:

преди 1 месец

"С Главчев се познаваме от години и имаме прекрасни взаимоотношения".Значи е назначен връзкар,парашутист,турист .Защото си няма никаква идея от туризъм.

1

Зозо

преди 1 месец

Овчара толкоз ли нема пари за едни дънки? Тези ще ги пръсне ако клекне :))))))))))) Боко го охрани с пари от проекти, разкопки, дай-дуй, ядене-пиене :))))))))))))))))))))