73

3M

преди 1 месец

Центърът трябва да бъде напълно затворен за автомобили!

72

Даниел

преди 1 месец

Категорично синята зона трябва да стане 5лв. на час и цената да се повишава така че заетите места да не надхвърлят 70%.

71

Анонимен

преди 1 месец

Ами може да се изчисли много лесно колко пари трябва да бъде паркирането за един час! За една кола трябват около 9-10 квадратни метра,това трябва да се умножи по наема за квадратен метър в квартала и се раздели на 30,колкото са дните в месеца. След това на още 10 часа дневно паркиране!

70

Факт

преди 1 месец

Тротинетки, колела и пеш вършат работа в 1% от случаите. Още 9% за градски транспорт и за останалите 90% си трябва кола.

69

Анонимен

преди 1 месец

Малко е, богати са в Бг, караг коли на 20-30 г., а трябва да са зелени с тротинетки, колела и пеш.:)) Е нормално е, във всяка партия има зелени.:))

68

Враг

преди 1 месец

Интересно че като чета коментарите доста от писещите са от типа тротинеткаджии и велосипедисти без седалки. А лошото е че стават все повече, вероятно е епидемия някаква. Това е новия вирус произхождащ от запада, г.. разпран.

67

Враг

преди 1 месец

Нормално да и е евтино на Траянка като се говори какви пари дава за издръжка и услуги от млади хомо момчета да им *** петлетата. Това е национална тайна че момченцето обича да му посягат.

66

Анонимен

преди 1 месец

Никъде по света не слагат платени зони за паркиране без преди това да са направили обществени паркинги. В София направо въвеждат платени зони без да се опитат да решат или облекчат проблема с паркирането. За всички е ясно, че платените зони за паркиране само влошават ситуацията с паркирането, но продължават да ги въвеждат.

65

Зевс

преди 1 месец

За Трайчо специална розова зона да се направи, 20 кинта на час и бонус яздене на розов еднорог.

64

Алекс

преди 1 месец

Във всички развити държави централната част на големите градове се прави непривлекателна за автомобили чрез скъпо платено паркиране.Време е това да се случи и в София.Метрото е едно от най-добрите в Европа и най-евтиното.

63

Анонимен

преди 1 месец

Жител на София съм, но не разбирам защо в София трявна да ходиш с кола на работа??? Има обществен транспорт.Всъщност точно на хората от провинцията им се налага да идват с автомобили-по работа, по болници. Не за удоволствие.

62

Анонимен

преди 1 месец

Правилно, 6 хилади марки на час и само ауди А6 да може да спира

61

???

преди 1 месец

И като как разбра, че хората така искали? Референдум направи ли?

60

Гошо

преди 1 месец

Трайков, не се ли наядохте? Освен боя какви разходи имате за тези зони? Ти ли ги прави тези зони или те са си от времето на бай Тошо? Хората бягат и от паркинги и от зони и се блъскат по странични улици където минаването става невъзможно.

59

Анонимен

преди 1 месец

Кмете, искаш ли референдум за намаляване на твоята заплата на 2 лв. месечно?

58

Не искам в София

преди 1 месец

И аз не искам в София. Не ви ща жълтите павета, не ви ща оковръсното. Обаче дебелаците в Народното събрание (то сбирщина стана) само за София милеят. Лекар в София, учител в София, работа в София...за останалата част от държавата се сещат само преди избори като трябва да окрадат командироваччни. Ако в провинцията има работа, никой няма да ви дойде в столицата, ама нейсе

57

Софийска баница

преди 1 месец

До Анонимен 54 Никой живеещ в Люлин или Младост и работещ в центъра не е наказан. Има достатъчно комфортен и бърз градски транспорт, с който да идват на работа в центъра.

56

недоносче

преди 1 месец

Трайков, ти построи ли нещо в квартала, дето те избраха, а? Вашите "зони" са части от улуците, които са наравени с парите на дедите ни.Вие само една черта с боя слагате! Ти на какво основание ревеш за още, ааа? Като направиш един подземен паркинг, реви и за20лв на час

55

Дзъ

преди 1 месец

В доста страни на запад зареждане на търговски обекти се извършва през нощта до 8 сътрин, което обезсмисля напълно служебните абонаменти за търговски обекти. Администрацията която се е разпростряла на над 50% от паркоместата на пъпа на София - може да се лиши тотално от тях на 100% ... и ще има място за всички желаещи да паркират.

54

Гошо

преди 1 месец

В центъра не ми стъпва кракът! Зимата ще ме убие някоя висулка, а лятото мизерията по пътя. Айде със здраве 50лв за час!