50

Ново пет

преди 3 седмици

Краси Вълчев е новият Делян Добрев !

49

Климент

преди 3 седмици

До 39.Много неграмотно пишеш.Да не си дете,на "активен борец"?

48

Климбо

преди 3 седмици

И другата...и другата.Няма безплатен обяд.И така и така бягат на Запад,поне да си плащат нещичко!

47

Анонимен

преди 3 седмици

ГЕРБ е партия с отминала слава, мрачно бъдеще и разпад, след като дон Буци отиде при възнеслите се на ония свят негови братя-мутраци.

46

Анонимен

преди 3 седмици

Първо да вземат да оправят нивото на образованието!В момента се раздават дипломи на кг, без да са получени никакви знания насреща, и това далеч не е само във висшите училища.Цялото образование е под всякаква критика, в резултат на метода на финансирането му.Отделно и учителите в голямата си част изобщо не се интересуват какво правят учениците им и дали въобще са влизали в час.За жалост днешните ученици са деца на първото поколение на т.нар.демокрация - чалга поколение без ценности и възпитание.

45

Анонимен

преди 3 седмици

студент=бъдещ клатикрачко.

44

Негър Скиор

преди 4 седмици

Този къде видя студенти!?...........Всичко е в MIT, Oxford и т.н. ......... Русия Умре. МВР е в ПАНИКА...

43

Анонимен

преди 4 седмици

ГЕРБ ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ПРАВИ ГРАДИВНА ПОЛИТИКА.

42

Анонимен

преди 4 седмици

Тази година студентите ще гласуват срещу ГЕРБ.

41

СПРАВЕДЛИВ

преди 4 седмици

А уж щяха да ги махат.И какво се оказва ,за укропитеците по хотелите има пари ,безплатно здравеопазване и образование ,а за българските деца-НЯМА!Това не е държава , а слугинска колония!Всички политици които тръгнаха да помагат на Оссрайна с нашите пари ,просто трябва да бъдат съдени и презрени!!!

40

Фибуначи

преди 4 седмици

Учат за смекта на данакоплатеца иполе бегат в чужбина. Да се дава безплатна диплома на защитени професии с изискване поне 5 години да се работи в България . За другите звезди . 200 милиона на година за да има всеки агент диплома са много пара при условие , че 50% бягат вън после.

39

Демокритос

преди 4 седмици

Ако нещо е безплатно няма стойност. Бълването на вишисти е вредно за вишистите. Обезценява се образованието. Всеки втори икономист и правист. Занимават се само с измами , защото няма работа за тях . Лихвари брокери всички юристи без място за тях в системата станаха схемаджии на алоджии, брокери и лихвари. А надарените деца могат да им дават степендии, а не всеки с пулс да му се полага диплома на гърба на данакоплатеца...

38

Анонимен

преди 4 седмици

Николай Денков удари фабриката за фалшиви дипломи на мутрата.

37

Анонимен

преди 4 седмици

До БАЧКАТОРАКО Е ТОВА ДЕТО ГО ЯДЕШ

36

БАЧКАТОР

преди 4 седмици

Ако е вярно казаното,че не са приведени парите към вузовете за увеличение на заплатите на преподавателите ще бъдат ли изплатени с лихвите за забавяне?Ако няма пари защо преподавателите в страната мълчат като риби?Значи нямат нужда от увеличение.В държавата е пълен хаос,чудя се още как не сме фалирали тотално и как няма изглед нещата да станат нормални.Наистина сме за затриване.

35

Анонимен

преди 4 седмици

НИКОЛАЙ ДЕНКОВ УДАРИ ФАБРИКАТА ЗА ФАЛШИВИ ДИПЛОМИ НА МУТРИТЕ

34

Анонимен

преди 4 седмици

ГЕРБ МРАЗИ СТУДЕНТИТЕ

33

Георги

преди 4 седмици

На държавата и трябват бачкатори, не професори..

32

Анонимен

преди 4 седмици

Е нищо де! Нали пък има пари за укрофашисткия терористичен режим, за да стреля по мостове, жилищни квартали, да взривява журналисти, и наркоса вероятно ще си купи трета яхта и още някой дворец в Англия или в Германия.

31

Майната Ви

преди 4 седмици

Ето, че още едно то великте постижения на Кирчо, Кокорчо и епруветкаджията се оказа обикновен балон. Гласувайте за Продължаваме ПОДМЯНАТА! Скоро ще успеят да подменят всички: министри, регулатори, прокурори и дори вашите банкови сметки! Кокорче баш майстор в тези неща. Ако имате нещо за чупене Кирчо и баща му са насреща!