43

Анонимен

преди 1 месец

Лъже,псето!Иска да седне на мястото на турбокасапина,защото риба се лови в мътна вода,но да внимава да не го очистят като Залужни!!

42

Анонимен

преди 1 месец

Всички от Промяната борят корупцията!

41

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски кокаин не споделя

40

Анонимен

преди 1 месец

Ей Кличко , отивай и му набий главата на клоуна който унищожи Вашата страна !!!

39

Анонимен

преди 1 месец

Кличко лъже! Аз на Зеленски ли да вярвам или на него? Украинскоъо ПВО е унищожило 98% от всички ракети и дронове на Русия, изстреляни срещу Киев. Над 2000 ракети Пейтриът са изстреляни за да посрещнат врага. Така че какви 800 сгради ми говори? Има няколко, засегнати от отломки, които не се броят за поражение. Един приятел е там в момента и казва, че е почъи катонв София. Ремонтират пътищата, като им махат асфалта и санират многофамилни сгради за подобряване на енергийната ефективност.

38

Христо Христов

преди 1 месец

Време е хунтата в Киев да лъсне като пролетен цвят по дърветата...

37

На китарата

преди 1 месец

Победителят прибира всичко - стара римска поговорка.Затова тази война едва ли ще приключи с патова ситуация. Жертвите и щетите от двете страни са твърде много.Жалко

36

Анонимен

преди 1 месец

И Кличко ми бил шампион. Щом не е в състояние да нокаутира тая куха кратуна зеленска.....

35

Анонимен

преди 1 месец

Уточнение. Освен корупцията нямат други проблеми.

34

До 35

преди 1 месец

Кличко смени свирката. Ще се надява да Естония президент. Т. ъпото боксерче най пасва за президент на т. Ъпата държава У.

33

Браво

преди 1 месец

И точно тая крадлива и нагла държава, която я бият на фронта и ще остане без територия и хора, крадлата Урсула и дементните старци кръвопийци искат да ни вкарат в ЕС. Ще пращат нашите пари в Украйна, после ще делят със Зелю. Слава Ли??? За разстрел сте цялата кампания....

32

Анонимен

преди 1 месец

Кличко защо не е на фронта ?

31

Анонимен

преди 1 месец

До предположение мисля , че коня е жилав и ще го озори.

30

Анонимен

преди 1 месец

За да се срещне със Зелко трябва да отиде в Полша.

29

предложение

преди 1 месец

Путин, Лавров и Медведев трябва да бъдат освободени от отговорност в Хага , а вместо това да бъдат пуснати и тримата на ринга срещу Кличко . Сигурен съм че за 3 минути ще ги претрепи .

28

абе

преди 1 месец

Не отива на добре войната за Укрия, пък и за НАЦО като цяло. Затова сега се дебнат героите, кой кого да йебнйе ...

27

Бай Дрън

преди 1 месец

САЩ и Украйна сключват договор за 10 години. Смятайте каква е целта на САЩ. Значи е време да се спре войната, а олигарсите от двете страни в ,атвора или паднали от някой балкон.

26

анонимен

преди 1 месец

хващайте се всички, и при путин, да молите за пощада, оставете тия подли янки дето ви лъжат, иначе украйна ще бъде горчив спомен! нищо не може да спре братушките!

25

Така

преди 1 месец

Е ти се бори,спечели,а Земенски,без трудови напълни чекмеджета,каси,и обувките с долари и български евра,който принадлежаха на народа ни,ама тия балъци български мило и драго даваха на укритие,ей за това сме на това положение,и инвалидите и работещите пенсионери с дългогодишен стаж бяха лишени от великденски добавки.дадоха на тия дето и ден нямат стаж.това им е електората на ДПС и ГЕРБ.платиха им от осигуровки на семейството ни.да ги дават на попове и оджи.

24

Фют

преди 1 месец

Заглавието на публикацията няма нищо общо с думите, които е казал Кличко. Добър опит за манипулация, като се има предвид, че се трият коментари, които не възхваляват ботокса.