16

Гний в ада, боклук

преди 1 месец

Кунчев, искам стадо динозаври теб да те ваксинират. Ежедневно. Отзад!

15

Анонимен

преди 1 месец

Няма логика деситилетия наред ваксините да са били ефикасни срещу коклюша и изведнъж да спрат да работят.Най-вероятно става въпрос за видоизменен.Там хамериканската лаборатория към ВМА не се ли занимаваше точно с коклюша?Да не говорим,че от разкрачено общество се скъсаха да пишат как щели да пуснат вирус на руските деца обаче е ясно,че това няма да хваща само руски както и ковид не хващаха само азиатци..Господ да пази всички български граждани и България!

14

Ама

преди 1 месец

Този експерт, защо не ни предупреди по-рано. Вече дори не знае, за какво да си бием ваксини, ама все бийте си ваксини.

13

Жители

преди 1 месец

Новите ваксини са поредното усвояване на средства за нищо. Така работят иновативните програми. От това ще живеем и умираме.

12

тестове, тестове,...

преди 1 месец

Важно е стадото да знае, че е болно до доказване на противното. Ковид, Маймунска шарка, Коклюш, Морбили,... Като направи държавата всяка сутрин като се събудиш и да даваш 5 теста (платени директно от сметката ти) за какво ли не и после ИИ да решава днес имаш ли право на живот (излизане от вкъщи). Колкото повече ни принуждават да се тестваме, все нещо ще изкача. И двама да с положителен тест (да се прави разлика с болен) вече е достатъчно за репресия и ограничаване на права.

11

Зор

преди 1 месец

За какво да се ваксинират, като новите ваксини не пазят? Кунчо пак се вихри нещо.

10

Лятно аболяване???

преди 1 месец

Аз го карах през декември на 10-годишна възраст, преди много десетилетия. Точно на 31 декември около 18-19 часа получих най-тежкия пристъп със задушаване и посиняване (според майка ми). Беше на косъм сега да съм на 2 метра под земята. Въпрос на още няколко секунди само.

9

Анонимен

преди 1 месец

Тея ваксини включват ли и зашита от ковид? Че само за една магарешка кашлица заслужава ли си

8

Анонимен

преди 1 месец

ВАК сайт е се има опасни зарази.:))

7

Анонимен

преди 1 месец

Всички ще се ваксат, що реват, щат или не щат, едни за едно, др. за друго.:))

6

Анонимен

преди 1 месец

Ако бременните се ваксинират, ще предадат антитела на плода чрез плацентата и бебето ще е защитено от коклюш 3 месеца след раждането. Както ще бъде защитено и срещу всички болести, за които е ваксинирана майката.

5

Боцка

преди 1 месец

Последно, ще има ли томбола със смарт часовници за бременни жени.

4

Анонимен

преди 1 месец

Аз варвям само на докторчено, дето все е отзад на Биби Винету!

3

Анонимен

преди 1 месец

Яко ши съ мре!

2

Анонимен

преди 1 месец

"Няма да се стигне до драматични цифри. Няма да заключим децата по празниците вкъщи. Всяка мярка от Ковидното време е ефективна и ще свърши работа", посочи още главният държавен здравен инспектор.-Сега го гледам кунчев един унил тъжен мило му е за ковита ,когато беше като палач по телевизиите и плашеше от сутрин до вечер.

1

Анонимен

преди 1 месец

"Няма да се стигне до драматични цифри.." Ааа ,адаша (по фамилия) математик ,друго каза ....