10

Алекс

преди 4 седмици

Концесионер да построи нов терминал.Няма как да стане.Максимално ще се експлоатира построеният от държавата Терминал 2.Концесионерът закрива Терминал 1,а ние чакаме нов терминал от него.Ще има да почакаме.

9

mery

преди 4 седмици

За полетите до Скопие ли ще строят нов терминал?

8

За да има още

преди 4 седмици

Повече избягали от наща страна и това да става максимално бързо се строи още един терминал!!! Скачайте и яжте банани *** селски!!!

7

Анонимен

преди 4 седмици

Т3 е абсолютно ненужен. Но това, което може да се подобри е - метролинията до Летището да се движи докато има полети. Ако ще и да е 24ч, катко и връзката Т1 с метрото (не само чр трябва да е безплатна, ами да е много по начесто и доакто има полети на Т1 да се движи). Вземете пример от други летища.

6

Гошо

преди 4 седмици

На кого е нужен трети терминал? Дори сегашните са много. Летището е празно и всички летят през Истамбул и Атина.

5

пияница мистик

преди 4 седмици

Ако сте на прикачване в летище Амстердам и имате време, разгледайте го. Ще си глътнете езика. Има кушетки за почивка и сън с безплатен интернет, всякакви кафенета, кафененца и ресторанти. Май и бар имаше :))) Магазини за абсолютно всичко за което се сетите. И каква чистота и красота е само, нямам думи. И огромен. Ако не четеш табелите ще се загубиш. Ееееееех, кога ли и ние ще имаме такова летище

4

възмутен

преди 4 седмици

Това е лудост. Защо ни е нов терминал след като терминал 2 стои празен. Колкото пъти съм летял от там съм свидетел на една призрачна обстановка - няма жива душа.

3

полет до Седней

преди 4 седмици

полет до Седней ще има ли? По-добре не, оня със сиренцето да не рече да се вракя.

2

баба Пена

преди 4 седмици

А тоалетната на Т3 и тя ли няма да се мие и да се поддържа като на останалите два терминала, че яко е така, то направо няма смисъл да си давате парите и да го строите.

1

Сифилиско

преди 4 седмици

Те и 2та терминала не се ползват достатъчно. Ако искат да направят нещо полезно, може да направят някое друго летище по другите градчета, или нещо подобно.