267

Анонимен

преди 1 месец

Фалшификация извършена от юрист трябва да се наказва с лишаване от правоспособност завинаги.

266

И кво?

преди 1 месец

И в края на краищата за какво е врявата ? Това сдружение колко кеш има в касата ? Или се използва за пране на пари от подкупи ? Или ни занимавате с детински каквги кой да командва дружинката ? Или използвате данните на членовете за кухи фирми ли кво ,кво има да се дели в сдружение ? Слава ,пари или кой да си лега с младите членове и членки ли е квое ?

265

До мивуващ

преди 1 месец

Да така е, но кражбата на Борисов трябва са се докаже . ПП се опитаха , имаха време и ресурси да го направят , вкараха го в затвора за ден и нищо . За всеки поне малко интелигентен човек е ясно , че с подправени снимки и теб могат да те направят на тол*уп с пачки и пищови . Хайде смени плочата . Не върви вече тази измишльотина .

264

Анонимен

преди 1 месец

Петков е Бареков 2. Всички тези са мухи еднодневки, идват, отиват си и се забравят. Само Герб, ДПС и парията са вечни.

263

Анонимен

преди 1 месец

ПП и ДБ са позор в политиката. ЗАПИСА ИМ Е ИСТИНСКИ И НА НЕГО СЕ ОБСЪЖДАХА НЕЗАКОННИ НЕЩА, С ЦЕЛ ДА ОВЛАДЕЯТ ДЪРЖАВАТА И ДА СИ ИЗГРАДЯТ ЕДНОЛИЧНО ТОТАЛИТАРНО УПРАВЛЕНИЕ.

262

Анонимен

преди 1 месец

ПП и ДБ явно са царе на фалшивите и с невярно съдържание документи. С подобен документ Кирето канадския негражданин стана министър и се навря в политиката.

261

Мивуващ

преди 1 месец

Айдее, тролетариата започна да сънува затвор. Дори да се докаже наказанието е административно. За недоучилите това означава глоба. Плащаш 500 лв. и живота продължава. За кюлчета злато, кражби на по 500 евро пачки и най-вече за толурщина от калибъра на Банкянската тикво обаче трябва да се лежи ефективно. На всички писнА тоя *** кoсмат.

260

НОМЕР2

преди 1 месец

Не народ, а ***! Колко прости хора има, да се връзват на номерата на Борисов-Пеевски! А бе ***, да сте чували за кюлчета злато, за къщи в Барселона, за кражби от магистрали, а нещо за Магнитски? И вместо Борисов-Пеевски да са в затвора за дълго, пишете за машата Русев!? Чудя се дали този народ-***, заслужава мястото си на Планетата?!

259

Анонимен

преди 1 месец

всички избрани кметове от ПП на Приморски и Одесос в гр.Варна бяха отстранени от съда поради участие в техни фирми,Кирил Петков излъга и за канадското гражданство,и за това сега ,за да стане министър,после премиер,заедно в затвора веднага.това е ОПГ.

258

Анонимен

преди 1 месец

ОПГ за Лена,Киро и баща му,финансови,измамници и мощеници.

257

Анонимен

преди 1 месец

253 Хаах, не Бойко Борисов излъга за канадско гражданство, не Бойко Борисов фалшифицира подписи и документи, не Бойко Борисов се среща и празнува с трафиканти.

256

Анонимен

преди 1 месец

Законът е за всички. Лена трябва да отговаря пред съда.

255

натресий

преди 1 месец

*** = КОРнелия

254

натресий

преди 1 месец

бойко и шишко минаха на номерата на ***, преди изборите фабрикуваме костинброд.......ама костинброд и изедоха главата и затова дупара и е толкова голема сега. не ми се преставя какво излиза от там сутрин :)

253

Зевзек

преди 1 месец

Ти може и да не познаваш Ленка ама тя те познава.Следващият път ще си нарисува и едно пълномощно за бащината ти къща.

252

Sotir

преди 1 месец

Има много изисквания да станеш министър, едно от които е да не участваш в управлението на ЮЛ. Така, канят те за министър и лешперите отказват да се съберат за да те махнат от УС. Е не ставаш министър . Обаждаш се по телефона ония викат аре подпиши ме имам работа, сега се задействат преди изборите, Браво Бойко Браво Борисов конграчулешънс

251

Анонимен

преди 1 месец

До Професор,к.246 Професоре, Харвард е много сериозен университет, а годишната такса е 60 000 $/година. Тя е по джоба на деца на много богати семейства. Направи сметка: за 4 години учение в Харвард на две деца: 480 хил.USD. Стипендии не се дават, а само помощ за деца на бедни семейства. Така че проверете тези трима харвардци дали са следвали редовно пълен курс на обучение в Хареард или двугодишен курс квалификация. Чак такива богати родители да имат и тримата и какви специалности са завършили

250

Анонимен

преди 1 месец

Киро да се радва, че не е задържан за сексуално насилие като Жерар Депардийо!

249

Анонимен

преди 1 месец

248 Киро просто е вече Киро харакиро, сам се позори и орезили. Със своята некадърност, с незнанието на български език, с поведението си и с връзки с престъпния свят. Няма български политик, който три пъти да се е провалят с редовен кабинет и на чиито небивалици да се е смяла парламентарната зала. Размаха юмруци, реве като магаре от трибуната, обижда и заплашва. Това не е поведение на политик, а на случайник.

248

Анонимен

преди 1 месец

247 Фалшифициране на подписи и документи е криминално дело и се наказва от закона. Лена Бориславова си позволи преди време, да драска върху документ от национално значение и гриф секретно, преди да го предостави на Атанас Чобанов "Бирд", когато й бяха приятели. Че коя е тя, за да я пазят прокуратура и служби, без да отговаря пред закона, като всички останали? Законът е за всички.