22

кулебистутката

преди 4 седмици

добре, че има статия за радеффффф, че nygелите на ппдб да има срещу коя луна да вият след поредното унижение.

21

Анонимен

преди 4 седмици

АРГУМЕНТИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА ЗВУЧАТ АРГУМЕНТИРАНО И В СЪОТВЕТСТВИЕ СЪС ЗАЩИТАТА НА КОНСТИТУЦИЯТА!!! ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ,ПОЖЕЛВАМ ВИ ДА ПРЕДАДЕТЕ МАНДАТА ПРЕЗ 2027г НА СЪЩО ТОЛКОВА ДОСТОЕН ПРЕЗИДЕНТ КАТО ВАС!!!

20

Ф А Т М А К А ,

преди 4 седмици

добил известност като мистър кеш е пряко отговорен за събитията от последните 4 години , събития ,които ни влекат към дъното на болшевишкото му бла то....

19

Анонимен

преди 4 седмици

пРезидентът Радев да каже името на бизнесмена с хотелите по морето, , който му е предложил простоКиро за министър в служебното правителство през 2021.

18

Всъщност

преди 4 седмици

До Анонимен всъщност на платените *** все президентът НЕ им е виновен, защото и той е платен от същото място откъдето и те - Москва

17

Анонимен

преди 4 седмици

На платените проституттки все Президента им е виновен ! Койми *** у гащите ?-Президента ! Палячовци и Нацинални Предатели !

16

Анонимен

преди 4 седмици

Съд за Радев!

15

баба мара

преди 4 седмици

наи важното е да не се дава бълг гражданство на чужди граждани и да не се продавазем земя на подобни иначе българия загива

14

Истината

преди 4 седмици

Всичко е ясно като бял ден - най-накрая има желание да се сложи край на изнудванията на "зелените", които са контра на всеки голям проект и за ради тях всички такива проекти се влачат с години, но Радев, бидейки руски слуга, не иска този инструмент за забавяне на развитието ни да изчезва и съответно налага вето.

13

Анонимен

преди 4 седмици

Радев е за съд. Долно и подмолно подставено лице.

12

Анонимен

преди 4 седмици

Радев, с тези вета как ще насърчаваш инвестициите?? На това ли те учиха в Граф Игнатиево?

11

Анонимен

преди 4 седмици

Напъни ли има? Да отворим "държавата" /то такава почти няма/, за окончателно завземане от глобалисти, големите визионери, за допълнителни експерименти в областта на технологииге? Без много отговрности от администрациите ли? Предоставяне на територии, дори собственост на гражданите, с цел "екологично" оползотворяване на въздуха, например? Тези в НС защо още са "на работа"? Такива, които знаят, че ще ги уволнят, често вземат последни изгодни за тях решения. Същото се получава и в Брюксел.

10

Анонимен

преди 4 седмици

Нали уж щяха да спасяват Корал, Иракли и Аркутино?

9

Бай Дрън

преди 4 седмици

Има го и обратното обаче. Преди седмица пуснаха снимка от началото на строежа на АМ Русе-Търново, където магистралата се строи на засята нива, въпреки, че земята е отчуждена отдавна :) Мошеничествата нямат край. Хем земята ти отчуждена и не плащаш рента, наем, хем произвеждаш нелегално :)

8

В тълковния речник

преди 4 седмици

е редно думата "инвестиция" да бъде добавена като синоним на "експлоатация" и краен случай "робовладелство".

7

Бай Дрън

преди 4 седмици

Браво. Преди всичко природата. Доколкото разбрах от статията, ако аз есе та изора нивата, на пролет отида да сея, има вероятност чрез тоя закон тая нива вече да не е моята. Така ли е? Само защото срокът е малък и ако аз не разбера, че отчуждават земята, давам мълчаливо съгласие? Или бъркам нещо.

6

Сър Пичук

преди 4 седмици

Крадев, а вето за тРуски паток кога? Плащаме ли 1 милион на ден заради теб ***

5

IQ 3.14

преди 4 седмици

чехите, които купиха колт, купиха и щаер манлихер. тука румци коремното варди околната среда с пот на челото. или поне такава снимка са му избрали, деазнам #читалище

4

ааа

преди 4 седмици

ще има мощеничества защото народа е яко про2ст и го допуска !

3

:(

преди 4 седмици

а наърчаването на Боташ да има безплатен достъп до нашата газова мрежа и задължаването на България да им плати 3 милярда за достъп до газ, който няма да използваме... това е само цената за достъп без газа, е ОК *** гнусен.