98

Марсиянците идат

преди 1 месец

Кви се теа ве от къде изпълзяха. #Кой им е гръб? Кой е киро, че чак смениха конституцията за да го изперат и сега могат да ни управляват гости от чужбина дошли за кеша само в Бг.?

97

Фалшив герой

преди 1 месец

Младите са като тефлон нищо не лепне по тях отричат всичко .За тях всичко е фейк или се докарва да е фейк .Израсстнали са в джунглата на социалните медии , където думи като морал и етика са праисторически архаизми и нямат никакво значение. Вярата са им парите и последователите /Ако нямат истински последователи си купуват от Филипините по 10$ за 1000 фена и всичко е точно.

96

Майчин дом

преди 1 месец

Другарката Лена ще трябва като другарката Цола Драгойчева да разда друго дете в затвора. Може да се смилят да го гледат заедно с Иванчева.

95

Гешев

преди 1 месец

Е как ще се притеснява - нито има Прокуратура , нито властта е в народни ръце ! Всичко ще се размие и овърголи в кухи обяснения и контрадоказателства в стил G-Лена. Ееееех , направихте си я бащиния България, престъпници !!!

94

Гост

преди 1 месец

Няма от какво да се притеснява Лена. Докато управляваше сглобката, сигналът е висял някъде по папките. Сега се вдига шум заради изборите, а като минат те, всичко пак ще се върне по папките и ще бъде забравено. Затова се бутат всички да влязат в политиката, за да не важат законите за тях. Само обикновените хора се подвеждат под отговорност, когато нарушат закона. Ленчетата не.

93

Алекс

преди 1 месец

Про100то отново отговаря в типичния си шарлатански стил.Говори за кал,бухалки и ДАНС,но не отговаря конкретно на въпроса.Бил ли е в УС на Сдружението,когато е станал министър? За канадското гражданство излъга? Лъже ли отново?

92

Sata NATO

преди 1 месец

До До 77 и някои други.... средите, които сега яростно защитават Бориславова, преди по подобни недоказани публикации яростно заклеймяваха Борисов -----...------ За Боко няма недоказани неща. Путинизмът и крадливостта му са медицински факт.

91

Сата НАТО

преди 1 месец

И как ще му копират спесимена, много ми е интересно... То ако така ставаше, Боко Борисов вече щеше да притежава България еднолично.

90

шмatka

преди 1 месец

Че що да се притеснява женицата!?!?То не видите ли че тука и човек да отрепете нищо няма да ви се случи,самолет да откраднете или пък държава пак ...нищо!!!

89

Анонимен

преди 1 месец

Ахххх Лена аххх Ленче ще го му хаш здрао и ти и останалият песронал от Партията ..а от кои е детето ??

88

Р. Монтескьо

преди 1 месец

До 83: И в този случай важат с пълна сила моите възражения по-долу. Всичките ,,изобличителни материали" срещу г-н Борисов се оказаха или фалшификации, или нескопосано скроени инсинуации. Единственото, за което наистина можеше да бъде повдигнато обвинение, беше злоупотреба със служебно положение. Но там вече прокуратурата по някакви неясни причини не се задейства. Виждате, че нито тук, нито в предишния коментар има някакви пристрастия.

87

Неразбиращ

преди 1 месец

Не сме на това положение, лъжливо ***, заради Лена и Киро, а заради годподарите ти Боко и Шиши. Но повръщайте на воля. Има хора и за вашия бълвоч.

86

Анонимен

преди 1 месец

Не ми е за друго, но госпожата която се жалва колко лошо било в БГ, как сестра и била принудена да емигрира и каквото се сетите гази закони и всякакви правила без капка морал и съвест, заради такива като Лена сме на това положение, всички сме им длъжни!

85

мдаа-данните са за:

преди 1 месец

Лъжливото Канадче и лъжливата му метресаПарапеткова....за какъв ДАНС,за каква бухалка и за какви 5 лева става дума...Я НЕ МЕ РАЗСМИВАЙТЕ !!!!

84

До 80

преди 1 месец

До Анонимен Нали се борим се за правова държава!? Какво излиза - ние може да правим всичко, даже и незаконни практики, в наша полза, но това е строго забранено за опонентите, тогава има нарушение на правовия ред!

83

До 81

преди 1 месец

До Анонимен Въпросът е, че и уж подписалият пълномощното не е присъствал!

82

До 77 и някои други

преди 1 месец

До Р. Монтескьо Уважаеми и не уважаеми другари, мерите с двоен аршин! Не съм фен на Борисов, но виждам, че средите, които сега яростно защитават Бориславова, преди по подобни недоказани публикации яростно заклеймяваха Борисов! Та питам, кога сте искрени!? Защото всеки, който се интересува е наясно, че испанската прокуратура излезе със становище, че "къщата" е законна, а има заведено дело за пране на пари, което не включва разследване на бивш Министър-председател!

81

Зозо

преди 1 месец

Тая Лена да не ражда второто при Иванчева у Сливенския? :))))))))))))))))))))))))))

80

ХАРВАРДСКИЯТ КРАДЕЦ

преди 1 месец

ТОЗ ФАЛШИФИКАТ НЕ Е ФАЛШИФИКАТ, А СЪКРОВЕН ЗОВ НА ИСТИНАТА!!...

79

Анонимен

преди 1 месец

Вероятно заседанието са го провели и някои от хората не са дошли защото ръководството на нпото се състои от скромните 35 човека и просто са добавили подписите по спешност, това в такива обикновени реални ситуации се прави непрекъснато за да не пречи процедурата на реалната част от работата, а ако някой като русев не е знаел му се казва че не е имало време. Това не е измама по същество дори колкото да лъжеш на изпит а административни досади. Всичко хубаво.