60

Анонимен

преди 4 седмици

До франсетата Франция е единствената държава превземана два пъти за едно столетие от Германия и веднаж руските казаци са се разхождали през 19 век по улиците на Париж. В две войни: Първата и 2-та световна война двете държави са се били заедно срещу общ враг и са побеждавали. През 1812 г. Наполеон с 600 хил. войска е превзел Москва и в битките след това от тая армия са останали 50 хил. премръзнали войници, а казаците са разхождали конете си във френската столица Макрон е забравил тази истина.

59

Анонимен

преди 4 седмици

Летните олимпийски игри са това лято във Франция, а президент Макрон се готви при нужда да изпраща френски войски на помощ на Зеленски?! На баба момчето вероятно е прегряло от започналите високи температури?

58

франсетата

преди 1 месец

Франция е единствената държава (след средновковна Полша), която е превземала руската столица Москва! Дори Наполеон се разхожда в императорския дворец в Москва.

57

мишо

преди 1 месец

Тоя сукин син, тоя трансгенен *** е позор както за Франция така и за Френският народ.

56

Кукунела Снайпера

преди 1 месец

Омакрон 6а6ойе66еца пак е хапнал от пицата на КирчУ с кристали :) А Кукунелката направи бързи 200 гривни от съчетанието: малко гугъл - транслейт и копи - пейст,щипка драма,лъжичка от правилната пропаганда,малко френски парфюм и жълтокафявите кюлоти на Баба Бриджит

55

Анонимен

преди 1 месец

Микрон май скоро ще хапне дръвцето! И бабата му няма да може да го спаси! ***! Репчи се на мечката, но да си спомни колко пъти са яли кютек от нея!

54

ъ

преди 1 месец

Фотото е много яко, конкурира онова на Столти с ръцете вдигнати като на дърта вещица. А по същество - Ротшилдите се стягат за ядрена война. Понеже загубиха конвенционалната такава. Наистина, на еврей не трябва да се дава власт. Дедите ни са го знаели и спазвали хилядолетия наред. Но ние от много "толерантност" сме загубили историческата си памет.

53

сиромах

преди 1 месец

До 49:Ако вашият дом бъде обграден с едни *** и особено свикнали да живеят за чужда сметка хора,особено крадливи и плодящи се,неспазващи никакви норми за мирно съществуване,дебнещи ви кога няма да сте си у дома ,за да ви оходят като обран бостан,с много войнолюбив манталитет,ще живеете ли спокойно?А на петлето бабичката му е изпила акъла!

52

на боксьорчето

преди 1 месец

за няколко дни без фотошоп - много му изхилавяли кокълчетата бе!

51

Кукуригу петльо!

преди 1 месец

Добра снимка! :)

50

Руя

преди 1 месец

Тоя откачен педера.т ще вкара Европа в ядрена война.

49

...

преди 1 месец

Дребното Макронче има страшно много комплекси. Във Франция се провали тотално, Русия го мачка както си иска, африканците го изгониха като бъхлив котак, урана му стряха, Байдън му е сложил вилата на врата. Доста френски наемници отидоха брак в Хохлия, такива ми ти работи.

48

Анонимен

преди 1 месец

До Не е ли ясно? - не, въобще не е ясно! Точно днес, скрити зад удобния слоган "ядрена сило не може да загуби вона" правят каквото си искат - разкъсват незаконно съседна държава, правят кървави войни! Обаче викаш - било за самоотбрана. Да ти таковам на самоотбраната дето им развързва ръцете да върнат Света в началото на 20 век на милите ти руснаци!

47

не може да бъде!

преди 1 месец

Предполагам че г-н Макрон безпогрешно е разпознал кой е прероденият Наполеон бонапарт!Самият Той!??Може би скоро ще го обяви официално!

46

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 46 - виж си празната Тиква! Значи ПуSSин и Медведев могат през ден да плашат Европа и Света с ядрената бухалка, но когато дрег заговори - става с "празен поглед"? Това, ядрения тероризъм - да не е според теб на ПуSSин правото "Свише дадено"?

45

Анонимен

преди 1 месец

Вижте му празния поглед!

44

Крундел

преди 1 месец

интересното е, че същите тези полезни и безполезни "леви" и "десни" обаче не виждат заплаха за франция от припълзяването на руски ядрени оръжия към границите на ес, което е в нарушение на куп договори от студената война, между другото, но виждат заплаха от разширяването на "ядреният чадър" на франция върху територията на ес.Като прибавим и пропагандатв по цял ден как унищожават "запада" руснаците, тези леви/десни са пределно ясни на кой служат/получават пари...льо пен примерно...

43

на този

преди 1 месец

жена му била мъж

42

Европа не е ЕС

преди 1 месец

ЕС е васална територия на англосаксонците (САЩ и Великобритания). Исторически факт е, че Робер Шуман е привикан в Лондон и му е наредено от британския външен министър и американския секретар по външни въпроси да прокламира ЕОВС. Разорената от войната Франция няма друг избор, защото е притисната чрез парите по плана "Маршал" и е на прага на война със западна Германия за земите, богати на въглища и стомана. Целта е властта над Германия, чиято единствена алтернатива по това време, е СССР

41

Анонимен

преди 1 месец

Василев, да вземат пример от Наглобритания, която прие закон за изпращане на мигрантите в Руанда. РушиСунак каза: "ЕСПЧ да върви на ***"