144

Васил

преди 4 седмици

Василев, Иванов и компания е крайно време да оставят държавата намира, то се вижда че не стават

143

Зозо

преди 4 седмици

Асен Кокора във затвора!!!!

142

карачанаков

преди 4 седмици

Очи черные, очи страстные! Очи жгучие и прекрасные! Как люблю я вас! Как боюсь я вас! Знать, увидел вас я в недобрый час!

141

Анонимен

преди 4 седмици

Василев е прав единственото общо между провалилите се правителства след куп избори е ПП/ДБ , може би е крайно време да прозре в този случай къде е наистина е проблема . Хората вече се усещат от избори на избори техните гласове намаляват и то въпреки че се събраха с ДБ. Вече не съм сигурен дали ДБ няма да събереповече подкрепа ако се отдели от ПП

140

баба мара

преди 4 седмици

никои няма да спечели толкова гласове че да направи сам правителство така чеколкото и да се ежите сега един срещу друг пак ще направите сглобка за да продължитес раздаването на порциите няма да пуснете кокала за нищо на света затова негласувам алчност и лицемерие

139

тоз е

преди 4 седмици

с пецкан с пецкан.Мис от 50 стинки цели 2 лева нацело

138

карачанаков

преди 4 седмици

Що е то ? За очи, поглед широко отворен, обикн. с израз на изненада, любопитство, уплаха и др.; опулен, облещен ,ами ....Асенчо.

137

от киреча

преди 4 седмици

До Ъхъ !Ние сме като Русия!И там,и тук управляват службите на червената номенклатура!Но те не са проблем!Големия проблем е страхливия и мързелив българин,дето чака друг да го оправя,и тича като зомби да гласува!Нещата не стават така!

136

Брей

преди 4 седмици

Вие на тоя бойко му се молехте да не разтуря сглобката, а и по цял ден разказвате, че с него след избори пак искате да управлявате! Нема вече! Киро и Лена с фалшификациите ви довършиха.

135

Ха добър ден!

преди 4 седмици

Ааа, сериозно ли бе? Чак сега ли разбрахте кой какъв е? Ами да бяхте питали хората, преди да се прегърнете с тях, и да се изпокарате със всички, които свалиха Борисов! Сега чакайте подкрепа от някой...Айде стига толкова, тук да не е училище, бегайте да се учите на политика някъде другаде!!!

134

Ъхъ !

преди 4 седмици

Даааа! Условия могат да поставят само хора с меки китки. Другите не са хора или са по-малко хора. Ако не си гелосан , с брада и с очила , ако не си мека китка , нямаш шанс да бъдеш полУтик или ръководен кадър.( номенклатурчик). Тъжна страна е България - накъдето и да се обърнеш - все *** по ръководните постове. То и затова сме си последната държавица в Европа. (скоро и в целия свят)

133

ГЕРБ фен

преди 4 седмици

А ти в кво положение си ????? Да поставяш условия ли ??? Като гледам социолозите не каза кой знае какво хубаво за теб и ПП ???!?!?!?

132

Ха ха ха ха

преди 4 седмици

Дава, ББ не е в положение да поставя условия, защото си г-н никой и ПП ДБ му свършихте мръсната работа, от която се гнусеше и страхуваше. Бойко нямаше да има дуп'е да натвори толкова дивотии за да угоди на отвъдморски началници, да изтегли толкова заеми на хал за да се прави на послушен, нямаше да посмее толкова нагло и нескопосно да мародерства в българската конституция, едва ли толкова явно щеше да равучка в софтуера на мадурките по избори. Изобщо всичко мръсно и антинационално се свърши

131

АнонимеН

преди 4 седмици

ВСЪЩНОСТ Е :D ПРЕМИЕРА Е НЕГОВ В МОМЕНТА :D

130

Шиши

преди 4 седмици

На Бойко съм му казал - Без мое съгласие нищо не можеш да правиш! Аз съм твоят шеф!

129

анонимен

преди 4 седмици

Борисов на всяка цена трябва да се откачи от вас лъжците и некададърниците.

128

Анонимен

преди 4 седмици

Още на 10 юни дон Буци ще се моли надясно и наляво, белким си намери партньори за коалиция. Всеки, който тръгне да преговаря с него ще поставя условия и ще иска да дели властта. Затова е прав Василев. Условията ще ги поставят другите, не дон Буци! Минаха времената на неговото всесилие!

127

уфффф

преди 4 седмици

Асене,обирай си крушите и бегом марш към Хасково !

126

Toni Ivanov

преди 4 седмици

Кокорчо,Борисов е в положение да поставя условия,но не на вас,защото вас няма да ви има в НС,ЗАЩОТО СТЕ ВЪВ КРИЗААА.

125

Асен,

преди 4 седмици

Знаеш, че боли само първия път. След това остава само срамът.