440

Анонимен

преди 4 седмици

Това не са украинци. Това са руснаци. Хората не искат да се бият със своите. Не искат да умират за чуждите мечти за власт и богатство.

439

Анонимен

преди 4 седмици

Ха, да не са луди да се върнат... Все едно аз да ида да се бия за кефа на Тагаренko, Сапуна Денко или Киро Тyпана. Едно е семейство и родина, друго е Зеления клоун, който имаше всички шансове за справедлид и приемлив мир, но заради его и комплекси изпрати стотици хиляди на смърт.

438

НИКОЙ НЕ ГИ ПИТА!

преди 4 седмици

Дали искат или не искат да бранят родинаята си. КАТО НЕ ИСКАТ, НАСИЛА ЩЕ ГИ ЗАСТАВЯТ ДА ИСКАТ!

437

Руските тролове

преди 4 седмици

Пак са на пост! Абре гении- вие Украинци познавате ли? Аз познавам доста и никой не иска Русия да ги освобождава! Обединени са ! Дори и руско говорящите. Да не на всеки ли се сражава - навсякъде е така особено по-богатите и образованите но при тях дилема няма! Жалко, че западната помощ е на час по лъжичка то може би за това, част тях не вярватако им бяха дали всичко първата година с този дух, който имаха тогава *** Лер нямаше са го има вече

436

Слава на Украйна

преди 4 седмици

Да има всякакви хора и ако си си уредиш живота в чужбина и си из имигрирал преди войната , няма да то се иска връща. Нормално. Руските Нацисти връщат ли се? Цяла Европа е залята с руснаци. Да тяхното предимство е, че за толкова промити мозъци от 24 години ***, че ще имат повече кандидати. Нормално. Но важно е, че Украинците им се опънаха! И ги спряха! Евала

435

Ха-ха

преди 4 седмици

Че кой нормален ще иде да мре за прищевките на един евреин, наркоман, фашист и неговата хунта?!

434

Обективен

преди 4 седмици

Нашмъркания готви " контраофанзива" в края на годината....вместо коледни празници за завърналите се укри от чужбина.

433

Кубрик

преди 4 седмици

Говорих с едно семейство,усраинци,много радост от войната , казват,ако не беше Путин, нямаше никога да вида Румъния и България,сега искат да се местят в Норвегия,хич не им пука,къде да бъдат хрантутници.

432

Анонимен

преди 4 седмици

интересно от какво бягат българите. ааа да от поробването им от българските комуноиди.

431

Зеления циркаджия

преди 4 седмици

Ще свърши като Чаушеску.

430

Военоолюбците от

преди 4 седмици

Де_ба ПСето и гербАЛА,а приори,остро да защитят Правата и Свободите на различните етноси във България и да се оберат от страната и да отиват на фронта в Украйна до последния шекерезак.

429

Анонимен

преди 4 седмици

Украинците бягат от режима на Зеленски и неговата кървава война. Бягат през границата, а диктаторският режим хваща бегълците на границатаи ги праща на фронта. Хората бягат от диктатурата към демократичните страни от Европа. Осъждаме диктаторският режим на Зеленски и искаме спазване на човешките права на украинците. Ще наложим санкции на режима.

428

Анонимен

преди 4 седмици

Зеленски иска да заловим и върнем украинците, които се укриват от военна служба в БГ. Евробойко, Европеевски и Евроглавчев се правят на глухи и слепи. Май са агенти на Москва и Путин.

427

Анонимен

преди 4 седмици

Пращаме 240 доброволци,начело е евроатлантиците Тагаренко и Лойко , байрактар е Шищи ,слава на Кокайна !!

426

Анонимен

преди 4 седмици

Кравар минус от мен не ти се хваща но все тая.

425

Кравар Евроатлантик

преди 4 седмици

А гопенчетата ще се връщат ли? Нали у Россия било най-хорошо, а в Турция сега са през един руснаци.

424

друга причина

преди 4 седмици

Голяма част от украинските мъже в чужбина са руснаци или кръвно свързани с Русия. Още едан причина да не искат да се бият.

423

баба мара

преди 4 седмици

значи в германия ами защо не протестирате по улиците да се спре изпращането наоръжие за украина източвате соц система в германия ядете наденички и пиетебира кои ще се върне в родината да я защитава които подпали конфликтапорошенко защо не се върне в украина друг път

422

Анонимен

преди 4 седмици

Революцията на карамфилите в Португалия кой я прави? Части очакващи да ги пратят в Ангола. Където войната се е влачила вече 15 години с никакъв изглед за победа. И единствената причина да продължава е олигархията на Салазар да печели от нефт и диаманти, докато простолюдието гине. Всички прилики са случайни, ще знаеш...

421

Анонимен

преди 4 седмици

На никой не му се мре. За всичко е виновен Путин.