8

Анонимен

преди 4 седмици

И на нас ни пука защото?

7

malgiorno a tutti

преди 4 седмици

Първият, ама не съвсем. Минал е покрай черен то'а, само баща му е мамун, майка му си е бела французойка...

6

Анонимен

преди 4 седмици

Орели Дюпон, директорката на Националната Опера на Франция (Grand Opera de Paris) отмени представлението на "Лебедово Езеро" със Сергей Полунин заради негови изказвания в Инстаграм по хомосексуални и джендъpни теми, които предизвикаха скандал в Европа. Орели Дюпон отмени представлението на Сергей Полунин тъй като неговите възгледи "противоречат на ценностите на театъра (Националната Опера на Франция)".

5

Анонимен

преди 4 седмици

Украинецът Сергей Полунин на 19 години става премиер на Лондонския кралски балет. Един от най-добрите балетисти в света, единици са от неговия ранг. Изиграл е всички големи роли с всички световни прима балерини. Още докато е в Лондон си прави татуировка с лика на Путин на гърдите, а после напуска и отива в Русия. В момента е в Русия, има активна артистична дейност, поддържа Путин и СВО и дори си е направил още две татуировки на Путин които могат да се видят в интернет ведната излизат на търсене.

4

888

преди 4 седмици

Ба си Цензурата! Да не вземе човек случайно да спомене някои от Качествата и Трацициите на афрото... -))))

3

До А ние?

преди 4 седмици

Това е така, защото допреди 1-2 поколения те са оцелявали сред дивата природа. Дори и днес на техния континент много хора живеят почти така, както е било преди хилядолетия. Затова имат такава физика. Ние сме били при по-тежки климатични условия и затова още преди хилядолетия сме започнали да създаваме удобства, чрез които да оцелеем през зимата. Прибави и факта, че повечето европейци още от 19-и век си вадят хляба чрез фабричното производство, а не чрез земеделие. Това обяснява разликата.

2

L.

преди 4 седмици

Нямаше снимка на човека в гугъл ли?

1

а ние?

преди 4 седмици

Много бих се раздвал и в България да има в нашите опера и балет африкански таланти. Африканските мъже са много здрави физически, с атлетично мускулесто тяло по рождение. Това обяснява и успеха на този балетист в Парижката опера. Ние белите европейци изобщо не можем да се сравняваме по физика с африканците. Тотално ни превъзхождат.