11

Англичани

преди 3 седмици

Напират за ЕС......

10

Анонимен

преди 3 седмици

Че то в Англия им от кол и въже,като чнфл от министър прецадатела им и стигнеш като тия на снимката

9

хъм

преди 3 седмици

За ОКУПИРАНАТА от англичаните Северна Ирландия нито дума в европейските медии. Никой не налага санкции на Британия. Никой не настоява пред Лондон да сложи край на британската окупация на част от Република Ирландия. Да изтегли армията и полицията си от Северна Ирландия. Защо ли е така?

8

до врачнин

преди 3 седмици

""""ирландците некога като наводниха Америка...""""" ---- Ирландците и по-късно построиха Америка!!!! Китайците ЖП линиите! Я, ся посочи, кво, къде и кога са построили афро-арабите у Европа??? Нищо и нищичко, нъл тъй!

7

Врачанин

преди 3 седмици

А тия ирландците некога като наводниха Америка им е добре ама сега плачат! Не , че тия черните ни трябват в Европа ама просто казвам!

6

VD

преди 3 седмици

Връщайте го по дърветата, от където са дошли, техното маме

5

да ги пращат на

преди 3 седмици

чорбаджиите на хотели на морето за ратаи с осигурена храна и подслон при украинките скучаещи в хотелите им по програмата за временна защита

4

Тенгри кан

преди 3 седмици

Колониалните държави трябва да изконсумират докрай последствията от своят колониализъм! Но, тези, които нямат общо с колониализма, не бива да приемат нито един мигрант! Нито един!

3

АнонимеН

преди 3 седмици

ИРЛАНДИЯ Е ЧЛЕН НА ЕС!!! ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Е СТРАНА ОТ 3-ТИЯ СВЯТ И НЕ Е ЧЛЕН НА ЕС! ПРАВИЛНО ЩЕ ГИ ВРЪЩАТ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ОТ КЪДЕТО СА ДОШЛИ СТРАНА ОТ 3-ТИЯ СВЯТ

2

Анонимен

преди 3 седмици

Мигрантите са надушили, че Ирландия е много по-добре от Англия.

1

алах

преди 3 седмици

Представям си от границата с Турция колко такива инженери и доктори влизат в България всеки ден...