80

НЯКОЙ

преди 2 седмици

Френски травестит ще носи олимпийския огън. Тя такава им е всичката работа. Сигурно и половината войници, които Макрон ще праща в Украйна ще са травестити, а другите ще са чистокръвни французи от Централна Африка. Ето за това Франция никой не я взема на сериозно. То само като си помислиш, че жената на президента е набор на майка му ......

79

Осрала фон Лайнен

преди 4 седмици

Ще ядете бръмбали и червеи!

78

888

преди 4 седмици

Очаквайте следващото изявление на Париж: Спортистите участници в Олимпиадата да си насят храна от вкъщи!!! -)))) ПС. Ба си Позорището.... !!!!!! -)))))

77

Анонимен

преди 4 седмици

Франция е невероятно cмоmана държава. Всеко ден каквото прочета за нея, само ми пада мнението

76

Свиквайте

преди 4 седмици

Телешкото и агнешкото са само за евреите. Другите не-хора не може да ядат такива неща. Същото е и с многото пари и имоти.

75

Ндааа,

преди 4 седмици

Тотални откачалки

74

Анонимен

преди 4 седмици

Спортист олимпиец на марули,ще е жалка картинка, освен ако няма дисциплина за опасване на нещо.Това бабоклецавица ли го е предложил?

73

Христо Христов

преди 4 седмици

Няма свобода във Франция... Или по-скоро има "свобода по френски". Франция е по-голяма диктатура от България през 70те.

72

Анонимен

преди 4 седмици

Брейй,как нашите многознайковци са се загрижили за френската Олимпиада!Акъли даже дават!Всичко знае,всичко му е ясно на га...нчо ееейй! Не се притеснявайте-французите и без вашите бляскави идеи и съвети ще организират прекрасна Олимпиада!Бъдете сигурни,бг академици!

71

Анонимен

преди 4 седмици

Веселба! Значи трябва да си носят месото от вкъщи!

70

Анонимен

преди 4 седмици

Да им слагат направо червеите, нали глобалистите натискат - на вас червеите на нас вредното месо. Много са хитри с въглеродния отпечатък. Аз ако съм на спортистите правя пълен бойкот, руснаците вече ги отсвириха. Негодниците махнаха каратето и сложиха сърфинга и скейборда, да могат господарите да вземат повече медали. Нали там тези спортове са популярни. Скоро ще въведат и бейсбола и американския футбол, за да могат 2-3 държави да спорят за златото.

69

Анонимен

преди 4 седмици

Тия тотално изплискаха легена... мааймуни с трици ще ловят.. да да ама не! С тия соееви изпълнения се постигат жееендаррски постижение, но не и спортни!

68

Анонимен

преди 4 седмици

Париж режел месото и ще видим добри спортни резултати на Олимпиадата през крив макарон!

67

@

преди 4 седмици

До СТРАНДЖАТАВ Олимпийското село има Макдоналдс и всичко се засилва там : ) Знам го от участник на Сидни 2000 от нашия отбор и то от добре представителите се : )

66

СТРАНДЖАТА

преди 4 седмици

Добре че българските спортисти си носят по един самар консерви русенско!

65

a защо

преди 4 седмици

До MNENIE А дали Макрон и сие ще слязът от колите за да пестят за околната среда и да не харчат петрол ???? няма и те са изпеде....чиха френски - егати zagubenaците

64

до 59

преди 4 седмици

А защо тогава всички месоядни са толкова бързи ве ръзбирач...в природата всички хищници са бързи

63

Анонимен

преди 4 седмици

Нормалните държави трябва да направят своя олимпиада. Тези съвсем откачиха.

62

MNENIE

преди 4 седмици

Добра идея на Франция .Трябва да пазим Планетата ни . Хареса ми и идеята Спортистите да нямат течаща Вода и да ходят в Химически Тоалетни и след това да се наторяват Стадионите .

61

Бау

преди 4 седмици

Библията ли четете!2 Къде отидохте, бе, заплеси!? Няма лимит на букви, да ви постна копирания текст, че да не се мотаете! Четете внимателно 3 минути, не повече от самото начало се намира всичко божествено и хармонично, без трупове и кръвопролития!