31

Има си публика

преди 1 месец

До Анонимен - доста хора ходят. Особено когато е безопасно на стадиона и Левски е силен. Когато Левски е слаб не ходят и от двете агитки. Като има престрелки и вандализъм - ходят още по-малко.

30

Анонимен

преди 1 месец

Цески, Лесека - Скакауец! Кои заблудени ходят на мачове!

29

Случаен минувач

преди 1 месец

Какъв ЦСКА е това, излязоха на терена без нито един българин. Дори Лудогорец излиза с поне 1-2 българи.

28

Анонимен

преди 1 месец

Костов уж дойде от Украйна. Там хорицата война водят. От отбора на Костов война на терена не видях. Украинеца ги би с отбора на Пирин.

27

edin ot....

преди 1 месец

Когато сезона ти отиде по-дяволите ти остава утехата,че си победил безличен син труп в едно дерби на средняците,ЦСКА да се радва само при спечелване на купата ,др е история ,иначе 12 т разлика от Орлите ,Гнома да го обяснява ,макар ,че такова няма 17 лета?

26

Анонимен

преди 1 месец

ЛЕВСКИ ОТДАВНА НЕ Е ЕВРОПА А ТУРЦИЯ

25

братле, дай оставка

преди 1 месец

Левски не е за провинцията, камо ли за Европа.

24

1914

преди 1 месец

21 Само истински българи.Тия на ЦСКА са по добри признавам го инаме съм от Левски там също има някои добри но треньора си прави експерименти все едно нищо те разбира от футбол.

23

Делиорманец

преди 1 месец

до 25 Чорбар, Домуса има 500 милиона евро. Чакай да се изчерпят.

22

мъдрец

преди 1 месец

До ДелиорманецБизнес проектите се изчерпват

21

Левски-Спартак

преди 1 месец

Левски е бил най-силен когато е бил Левски-Спартак, най-много успехи е имал тогава. 70-80 години!

20

free Palestine

преди 1 месец

ПФК Пеевски пак беха бити и е***ни насред София! Колко жалко е да си подуенско го ведо.

19

Анонимен

преди 1 месец

Улаус Скаршем, Джонатан Линдсет, Марселино Кареасо, Асими Фадига са голмайсторите на голямото българско дерби. Закривайте тази бутафория и продавайте стадионите.

18

Гиб Мелсън

преди 1 месец

Горките левскари. Толкова безпомощни не са били и в най-слабите си години. Явно дългите години управление на левскаря Винету не им се отразява добре. Мразят ужким комунизма, но по време на комунизма имаха силен отбор а сега по време на бленуваната демокрация са на нивото на селски отбор след тежък махмурлук.

17

CSKA FOREVER

преди 1 месец

Подуенците в никой спорт не са номер 1. Футбол титли - 1.ЦСКА- (31). 2.Левски-(26). баскетбол титли- 1.Академик София- (26). 2.Левски-(16), волейбол титли - 1.ЦСКА-(30). 2.Левски- (16). Тъжна е дами и господа говеждата съдба да си вечно втори на света...

16

Делиорманец

преди 1 месец

Чорбари, как е за поредна година да си останете с калъфките? Боли ли, а? Муахахахаахаха....вие чорбарите даже повече ви боли от феновете на Левски, понеже сините даже не се борят за второто място и са свикнали да са без шампионската титла отдавна, но вие червените скапаняциии място от злоба не можете да си намерите че вече 12 години ви чукамееее яко. Красота! Иначе съдиите ви виновни, че сте мега зле, смееееешен чорбар? Муахахаха....

15

Цесекар

преди 1 месец

Нашият отбор нямаше един българин в състава, а при Левски само трима. Общо трима от 22. Затова нямаме и национален, затова никой не гледа и клубен футбол.

14

Анонимен

преди 1 месец

Мууууууууу

13

RED MACHINE

преди 1 месец

Честита победа на всички фенове на ЦСКА! Но ЦСКА второто полувреме спряха да играят, иначе отиваха на пълен разгром говедцата!

12

Хемус

преди 1 месец

Ако не пазихме сили за реванша с папагалите,гнусното синьо отборче отиваше на 5-ца