137

Юлиян до127

преди 3 седмици

Така,само за разнообразие отговарям:След "Третата световна" ще им бъде малко трудно на бъдещите "западняци" да "хвърлят" чак до Кремъл със стрелите и копията си.

136

Юлиян до не/го/я

преди 3 седмици

143 ли беше?Така е по-лесно.Ами,"цункай" си го тогава.Нали на това ви учи дедко ви "Сорчо".Само виж към коя "тоалетна" се "ориентираш",когато си "на зор"?Той за всичко мисли вместо вас,само за "тоалетната" ви ориентация все още не е доизмислил.

135

Юлиян

преди 3 седмици

Защо пиша по-рядко в последните дни?Защото вече съм абсолютно сигурен в ефективността на руската стратегия и тактика и в необратимостта на руското настъпление.Руските генерали пишат нова страница в историята на съвременната военна тактика и стратегия.Грешки и недостатъци има винаги,но като цяло постиженията в уникалния нов начин на настъпление в съвременните условия на водене на военни действия са безспорни.

134

Анонимен

преди 3 седмици

Че те украинците не са ли вече пред портите на Москва? За какво използваха онея $200 милиарда?

133

Юлиян до анонимните

преди 3 седмици

"Евроанонимници"."Д-ж-е-н-д-ъ-р" заиграванията и афери са по вашата част.За вас те са задължителни,иначе няма"стипендии" от дедко"Сори".И не отклонявайте въпроса.Темата е продължаващото бързо,скоростно разпадане на украинската отбранителна линия по протежение на целия фронт.Тя "трещи" и се "пука" навсякъде.И проблемът не е свързан с някакви грешки на украинското командване,а е резултат от новата ефективна стратегия на руският Генерален щаб.

132

Анонимен

преди 3 седмици

браво, публичната терапия продължава

131

Анонимен

преди 3 седмици

Колко украински тецове затвориха и колко въглеродни емисии се спестяват и ще ни дадат ли от Европейската комисия квоти за спестените емисии за нашите тецове? И 100 хиляди украинци на година няма да умрат от мръсния въздух на тецовете и ще се бият на фронта.

130

Анонимен

преди 3 седмици

кат ги зма,м каква стока са бас хващам умрелите от изнасилване руски войници ще са повек от жертвите на руските ракети

129

рамзан кадиров

преди 3 седмици

можели мъж да забременее ЗА сега НЕ но опитети в руската армия продължават масово и всекидневно Ахмат най оби4а кози и руски солдати

128

Анонимен

преди 3 седмици

то пък и една файда от руските ракети ***,,,ни ***,,ни дето ни ги хвалеше руската пропаганда криви кюнци Фал 1 от войната повек работа върши

127

ха ха ха

преди 3 седмици

До Анонимен .Така е . Руските ракети свършиха преди две години. Тези ракети са "онези" ракети с чиповете от украински перални и микровълнови печки.

126

Анонимен

преди 3 седмици

Не може да е истина. На Русия им свършиха ракетите още през 2022г, така поне ни заливаше лъжливата западна пропаганда.

125

Диктатора зелен

преди 3 седмици

Бял прашец в ноздрите,търси под храсти и миши дупки-усрински бойци за фронта?А те стигнали чак в Испания?

124

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 120НО само тия дето се търгуват на московската биржа Курган мащ Калашников и подобни )))

123

Анонимен

преди 3 седмици

Вовачок не желае да обеви обща мобилизация! Той изпитва ужаст при мисълта да въоражи 5000000 руснаци! Страх го е от сценарии подобен на октомври 1918,руснаците да се разделят на два отбора,бели и червени! Същевременно доброволците секнаха,а"голямите американски пушки"са на часове разтояние от фронта!

122

Анонимен

преди 3 седмици

До "Украiна е създала славянската писменост не е Македонiя." Много си прав но не са те разбрали.

121

Анонимен

преди 3 седмици

Въпреки че е сорросоидно мнението че Запада и САЩ приспаха вниманието на Русия е верно и че се готвят да влязат в нея е вярно за съжаление. Те ще я нападнат после ТСВ...

120

Хаха ха

преди 3 седмици

Руснаците ракети няматЛетели са перални машини

119

тати ми обеща:

преди 3 седмици

Ще ти купя колело : ама друг път!...байДрън също обеща Пейтриът и самолети...ама друг път...не тая година!!!!

118

Анонимен

преди 3 седмици

А с "патриоти" обстрелват ли ги или само със С300?