5

фитнес

преди 4 седмици

За да бъде ефективно кардиото е добре поне 3-4 часа преди това да не се приемат въглехидрати. В противен случай мускулите се нахвърлят на въглехидратите като лесно гориво и изобщо не бутат мазнините, поне докато не се изчерпят въглехидратите. Добре е да контролирате пулса да бъде в "аеробнта зона", от- -до. Изчислено по формула в интернет. Трябва да се движи в тези граници, минимална-максимална стойност. Което осигурява максимална ефективност за изгарянето на мазнините.

4

Анонимен

преди 4 седмици

Копане с мотиката на кукуруза :)))

3

изброявам 4 уреда

преди 4 седмици

за сваляне на килограми и влизане във форма, придобива се стегнато и с стройно тяло както за мъже така и за жени, 1, права лопата 2 кирка, 3 мотика, 4 вила.

2

Анонимен

преди 4 седмици

Отново пишете неща за полазност и много далеч от живота. Да, от живота. Защото "движението, което предлагате, е абсолютно изкуствено. Както при спортистите. И след спиране на състезателната дейност почти всички силно се надуват. Най-лошото обаче е, че с вашите натоварвания се пренатоварват ставите, което води до необратимо износване. Отнася се както за крайниците, така и за гръбначния стълб. Износването е необратимо. води до тежки хронични заболявания, всички спортисти са увредени, всички.

1

Секстерминатор

преди 4 седмици

Много яка котарана.