16

12, глупости.

преди 2 седмици

Без калориен дефицит никога няма да отслабнете. Пък ако щете да ядете само протеини, само мазнини, само плодове и зеленчуци - според каквато е там поредната нова вредна диета. Никога няма да отслабнете без допълнително движение и намаляване на калориите. Природата е биология и математика, не драсканице в нета. И почива на точни и ясни закони. Дебелее се от много ядене и малко движение.

15

Анонимен

преди 3 седмици

Големи глупости ! Единствения начин за отслабване се описва с две думи : "глад и потене" !

14

@@@

преди 3 седмици

Винаги съм бил слаб, ям абсолютно всичко, не пия газирано и мразя сладко, папам 2 пъти на ден и гледам да ходя пеша, след като спрях спорта след 40.Засега се получава

13

Анонимен

преди 3 седмици

Отказала съм се!

12

Анонимен

преди 3 седмици

До 6 Калориите нямат общо. Проблемът е в растителни мазнини и въглехидрати. Тялото ни е еволюирало 2 милиона години да ядем 90% месо. От 7-8000 години ядем житни много и повече плодове и зеленчуци. От тогава и археолозите забелязват следи от затлъстяване, диабет и т.н. Допреди 70-80г олио и подобни не сме ползвали. 1930 е първата рафинерия за олио за храна. Преди това е било за машинно масло. Плодове и зеленчуци в природата няма цяла година. Заради модерната диета от 1970те насам сме затлъстели.

11

Анонимен

преди 3 седмици

Без диети, ама яжте по-малки порции. Не си ли противоречи специалистът? Лично аз като лаик бих препоръчал тотално различно нещо. Спиране на всички фибри, зеленчуци и подобни, хляб, ориз, картофи и въглехидрати. Скъпа диета е само на месо, млечни, риба, но за седмица при 0 лишаване(и по 1кг пържоли на ден) се свалят 4-5кг. Вече съм 8ми месец така- 10кг и 2 размера надолу(15см талия). Талия още свалям. Заради протеина килограмите са стабилни. Оправих и холестерола, тестостеронът ми се вдигна яко.

10

Бай Илийчо

преди 3 седмици

Бегане и sex . Тва е.

9

Михаела, Михаела...

преди 3 седмици

Михаелке, имаше една известна статия, с която досто по-добре се беше справила. Пиши си за онази тема, че май от друго хич не разбираш

8

Просветление

преди 3 седмици

Много сте лимитирани в светогледа и знанието. Затова страдате. Буда ви го е казал: невежеството поражда страдание. Кукуруза и диетата са животинско решаване на телесния ви проблем. Това е, като да имате космически всъдеход с неизтощаема батерия и впрегнете кон да го задвижва. Хората са го открили преди хиляди години вие още откривате топлата вода. Дихателната техника може да ви реши проблема. Дерзайте.

7

Анонимен

преди 3 седмици

Само мотиката помага копане на кукуруза :)))

6

Анонимен

преди 3 седмици

Няма такива начини. Отслабва се само с калориен дефицит - разходване на повече калории от приетите. Което иска промяна и в храненето, което си е диета, и в движението.

5

Анонимен

преди 3 седмици

Изградете си хранителни навици. Постепенно ги подобрявайте!

4

Анонимен

преди 3 седмици

Дихателна практиката на нефритената жаба ви гарантира загуба на тегло без ограничаване на пуккницата

3

Анонимен

преди 3 седмици

Еее, и думата и д и ли цензурирахте?

2

Анонимен

преди 3 седмици

Хем без диета, хем "Обърнете внимание на порциите си". *** разбери.

1

Анонимен

преди 3 седмици

Много мъдро написана статия!