118

Гюргя

преди 4 седмици

С право ви е шубе, Щатите ще ви смажат за 2 минути, пияндурници такива

117

Кравар Евроатлантик

преди 4 седмици

Интерес имат, сила нямат.

116

Сът

преди 4 седмици

Не че няма,просто знае че няма шанс. Само родните копейки мислят,че раша може да стигне до Париж. А всъщност и Украйна ако вземе,ще е много.

115

Анонимен

преди 4 седмици

нахрани елените и неговопри глупости Тувински Коряк

114

Анонимен

преди 4 седмици

историята ще го запомни като ...п утин глупавия последния владетел на русия

113

Анонимен

преди 4 седмици

За какво ни е Русия,ако не я управлява Путин.Тоя зазлече Расийката в тресавището.

112

агент Мъдлър ЦРУ

преди 4 седмици

Аре нападайте, ако ви стиска. Ама нещо завода Памперс се махна от Русия и внимавайте с консумативите.

111

Анонимен

преди 4 седмици

До 108 май не си разбрал, че нато е под командването на Путин )))

110

Анонимен

преди 4 седмици

Първо поред на номерата ,първо сащ за да се уплашат другите ,след това ЕС да си спомнят ,5 май

109

До Алекс 110

преди 4 седмици

Вярно е, и Сталин имаше подписани договори с Хитлер, но се подготви за нападение, обрече милиони украинци на гладна смърт като им взе житото и го продаде за въоръжаване. Руснакът може само да лъже , напада и убива! Никакви ценности, нищо създадено за доброто на човечеството!

108

Gorskio

преди 4 седмици

121 полуумник - а с руските паспорти изобщо не. ги хвърлят на фронта, нали? Справка Донецк и Луганск... Или ето другое...

107

Анонимен

преди 4 седмици

Наблюдател,получаваш минус от мен само заради частта,,жалко за тези,които ще загинат ,,повечето ще са кучета,а не хора.На мен за тях изобщо не ми е жал !Украинските жертви изискват специално упоменание,военни и цивилни.

106

Наблюдател

преди 4 седмици

Русия загуби войната, още когато не можа да превземе Киев за две седмици! Оттук нататък, все повече ще затъва в блатото, и няма измъкване! Жалко за стотиците хиляди, които ще станат жертва на болните мозъци от Кремъл!

105

Анонимен

преди 4 седмици

Русия остава в Украйна завинаги. Целта е постигната още с влизането. Държавата е закрита,украинците масово си сменят паспортите с руски, за да не ходят на фронта.

104

Стефан

преди 4 седмици

Браво на "емо".Честен коментар. А новите българи са уфси. Нямаше референдум за нато, сега искат референдум да излизат. Територия на парадоксите.

103

Анонимен

преди 4 седмици

За този,който отива да ,,гади,,.Ще използвам тази дума,не че и знаеш значението на ,,твоя ,,език.И изобщо какво направи ,,твоята свръхдържава,,.Един съвет,преди да обиждате всички на ,,соросоидност,, и редакторщина,леко гледайте да понаучите vaшият руzко-магучий ,иначе просто изглеждате още по-жалки,фанатки.Писна ми да vи поправям падежите!

102

Анонимен

преди 4 седмици

В началото на 20 век излезе една книга Мъртвите сибирски полета.Ако Русия ( А начело на държавата няма толкова безотговорни суицидно настроени управляващи)реши наистина да нападне някоя от балтийските,скандинавските и тем подобни държави ще има реален вариант на Мъртвите руски полета.Русия е разузната до последния детаил и ще бъде унищожена но света също.Да приемем че с превантивен удар НАТО превърне Росия в Мъртви полета слой радиоактивен прах ще покрие Земята.Едва ли някой ще оцелее.

101

Бай Дрън

преди 4 седмици

Иначе...така както се напъват натовци, Русия ще ни реши проблема с няколко ядрени удара. То натам вървят нещата отдавна и никой не си дава сметка, че това наистина ще стане.

100

Бай Дрън

преди 4 седмици

Абе нощес не спа ли, че си изръсил толкова глпсти в десетте си поста?

99

Кремълски цинизъм

преди 4 седмици

Значи,няма намерение да напада НАТО, но други държави можело? Щял да се бори с ислямистите в Азия, но с кого се борят в Украйна? И там ли са ислямисти? А и НАТО не трябвало да помага на Украйна да се защити, докато те си обстрелват цивилни сгради и цивилна инфраструктура ? Няма такива увредени мозъци!