12

Анонимен

преди 1 месец

Мене ме депресира,единствено и само празния ми джоб.А пържените картофки със свинска пържола и червено вино ме интусиазират,за съжаление мшного рядко ми се случва това щастие.

11

българин

преди 1 месец

По цял свят пишат за вредата от пържените картофи ! Истината , обаче е , че са най-вкусното нещо и хората ще си ги ядат с кеф !

10

Анонимен

преди 1 месец

Липсата на пържени картофи води до депресия!

9

Лекар

преди 1 месец

Лекар казва на пациента: Много сте зле, трябва да спрете цигарите.Пациентът: Ама докторе аз не пуша!Добре, тогава трябва да спреш пиенето!Но докторе аз не пушаТогава трябва да спреш жените Докторе, от 30 години освен с мойта, с друга не съм бил.Докторът мислил, мислил и попитал: Пържени картофи със сирене обичаш ли?Обичам Тогава от утре никакви пържени картофи със сирене

8

Анонимен

преди 1 месец

Като отвсякъде ти обясняват, че пържените картофи са вредни и се пълнее от тях, как да не се депресираш!

7

Депресия в Русия

преди 1 месец

В Русия Путин ги докара до там, да ядат само картофи, като през ВСВ.. 2 години не могат да се придвижат 10 км напред... Слаба им ги е храната...

6

Анонимен

преди 1 месец

Да не е от бирата?

5

Анонимен

преди 1 месец

Пържени картофки с настъргано сиренеце и поръсени с червен пипер.И биричка.Храната на Боговете.

4

куку от карлукуво

преди 1 месец

Депресират !?!?!!!! - грънци, като ги залея с БИРА , направо изпадам в екстаз.

3

Карнобатски

преди 1 месец

А ракията под трушия носи радост във живота и намалява депресията.

2

Анонимен

преди 1 месец

"Изпържени обаче те стават много мазни."-----------------Точно мазнината ги прави толкова вкусни и никога не съм изпадал в депресии от яденето им. Това, което може да ме депресира са само онези ментета направени на еър фрайър, незнайно защо наричани "пържени", след като реално са печени.

1

Жизнерадостен

преди 1 месец

Резнеш сланинка. Пуснеш в тигана на ниска температура в началото. После като се омазни тигана, засилваш огъня и сипваш нарязан лук. Като почне да се изпържва, ръсил сол, малко риган и повече червен пипер. Трябва да стане хрупкава. Който иска може да чукне и едно яйце накрая, но аз не слагам. Върви с кисела салата - туршия, или кисели краставички, нещо такова. И цялата работа с червено вино.