19

Анонимен

преди 2 седмици

Айде, дано още утре. Една сатана в света <

18

глупости!

преди 2 седмици

Това са само спекулации на английските журналисти и на папараците. Не, че кралят не е болен. Но лечението дава резултати и Чарлз ще се оправи. Ще се излекува. На мен лично ми е много симпатичен (единственият англичанин за който съм казал нещо добро) и много бих съжалявал, ако лечението се проточи дълго и пълното му излекуване се забави. Не мога да повярвам, че в държава като Британия не могат да го излекуват и ще го оставят да умре. Това са журналистически преувеличения и сензации.

17

Баба Гица

преди 2 седмици

Под мостовете ли ги мятат? Кат&#180; претреппаха Даяна не рИва, сега щели спешно да му организират и на него 10-дневно разнасяне по пътищата на острова в хладилна кутия?Така се получава, като си вземеш едногърба или двугърба.

16

Анонимен

преди 2 седмици

До Споко, Това само ако е естествено болен. Ако случайно някой му е помогнал да се разболее, няма да остави на някакви доктори да го стабилизират я. Това ще си проличи много скоро - ако е династично убийство, ще си замине бързо. Ако е естествено заболяване, светилата на световната медицина ще го спасят. Между другото в същата ситуация е и Кейт.

15

Анонимен

преди 2 седмици

Династичните борби продължават. Кралските у.роди не са хора, това е доказано през вековете, за едната власт майки са убивали децата си, деца родителите си. Гледам на Уилям много не му се чака за трона и бързо организира отстраняването на баща си. Има и друго интересно и показателно събитие, като си намери любовница, изведнъж жена му също стана излишна и съвсем случайно и тя се разболя от рак, много интересни съвпадения. Поне да беше пробвал Новичок да обвини руснаците.

14

Споко

преди 2 седмици

Ще го лекуват с най-съвременни средства и може да докрета още поне 10 години. Няма да събира капачки от кока-кола за лечението си.

13

Анонимен

преди 2 седмици

Преди много, много години четох в БТА Паралели, тълкованието на един французин на един от Катрените на Нострадамос, че един от двамата сина на Чарлз ще е Последният Монарх на Британия..., Краят на монархията беше свързан бунтове, природен катаклизъм или война..., не помня вече, май ще трябва да се поровя из Нета.

12

Някой

преди 2 седмици

Може да е проклятието на диаманта Кохинор.

11

Някой

преди 2 седмици

Да беше се отказал от короната и брак с жена на име камила и да беше отстъпил на сина си с Кейт. Щяха да спестят толкова много пари и евтин цирк. Помпозна глупост с лош край. ......

10

Някой

преди 2 седмици

Така и не разбра че с Камила не му върви. Разби си семейство не, че знаем цялата истина, но и синът му стана от простолюдието с евтината жена и жалко за децата 2 в случая както той и брат му. Също и Кейт я сполетя лошо. Някой хора просто са такива носят със себе си зло.

9

Анонимен

преди 2 седмици

До Съдба: - да, бе, дъpтaтa кyкyмявкa, която почти сигурно стои зад това убийство, доживя до 96 години, 70 от които беше на престола. Не ми изглежда като да я е застигнало нещо, ами бая добре си е поживяла

8

Анонимен

преди 2 седмици

Ужясно зловещо.

7

селянин

преди 2 седмици

тия да има как жив ке го закопат

6

ПУТИН ГИ ТРОВИ

преди 2 седмици

ИМА ПУТИНИСТИ - НЕЛЕГАЛИ ВЪВ ВСЯКА ТОЧКА НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ... АНТИХРИСТА Е СЛЯЗЪЛ НА ЗЕМЯТА..

5

Анонимен

преди 2 седмици

Оправете си заглавието

4

Баба Ванга

преди 2 седмици

Кралят ке Умре 2026. Запишете си го.

3

Съдба

преди 2 седмици

Господ бави, но не забравя! Защо ли някои, замесени в убийството на Даяна, ги застига такава съдба?

2

Анонимен

преди 2 седмици

Па той току що седна, вече, че го копаме ли?

1

Анонимен

преди 2 седмици

Време е за варене на жито.