173

Анонимен

преди 3 седмици

До АнонименИма ли оферта за оплождане? Да се включим :))))

172

Анонимен

преди 3 седмици

Но защо ще има наказания? Нали е свобода и демокрация все пак! Това е много притеснително! Подобни новини са хибридни атаки!!!!!!!!!

171

Анонимен

преди 3 седмици

всеки ще трябва да се закълне във вярност на Америка, иначе го брой за враг на демограцията.

170

Хм...

преди 3 седмици

До КаскетЯ, СЛЕД "суровите" икономически санкции напожени на Русия САЩ ИЗБИРА ДА КУПИ ОТ РУСИЯ ЯДРЕНО ГОРИВО ЗА СВОИТЕ АТОМНИ ЦЕНТРАЛИ ЗА НАД ЕДИН МИЛИАРД ДОЛАРА. А От началото на Руското нападение над Украйна стокоброта между Русия и САЩ се е увеличил НАД ПЕТ ПЪТИ. Вече трета година САЩ упорито отказват да включат Русия в списъка си с терористични държави и всичките им "санкции" са само на хартия както и факта че Западна Европа СЪЩО не спира търговията си с Русия. ФАКТИ от западните медии.

169

Ще има ли ?

преди 3 седмици

РАЗБИРА СЕ ЧЕ ЩЕ ИМА. Ситуацията се повтаря. След ВСВ и ДЕМОНСТРАЦИЯТА ИМ с унищожаването на два цивилни японски града с атомни бомби , когато САЩ са укрепвали позициите си на световен лидер налагащ долара като световна валута по разсекретени вече данни на Държавния департамент, САЩ СА ЗАПЛАШИЛИ С ЯДРЕН УДАР ПОВЕЧЕ ОТ 56 СТРАНИ в света за да ги принудят да назначат марионетни на САЩ правителства и да провеждат васални към Америка икономически политики. ФАКТ, публикуван от Американския сенат.

168

КаскетЯ

преди 3 седмици

"През 2022 г. САЩ наложит сурови икономически санкции на Русия" "Наложит или не наложит", Рашистан потъва като безаналоговия крайцер Масква!

167

До 181

преди 3 седмици

Ми прочетете доклада на Европейската Централна Банка за 2023г. ако поназнайвате малко английски, немски, или френски. Руската икономика измести германската, и вее руската икономика е пета в света, а германската вече е шеста. И това не е спиред руснаците, а е официалния доклад на ЕЦБ! Четете и се образовайте!

166

Анонимен

преди 3 седмици

Какъв ръст на икономиката на раша бе?Това го повтаряте от 1917г.насам и не ви омръзва!Всичко се развива само на хартия при вас!Само икономиката на щата Калифорния е по голяма от икономиката на цялата раша!Скоро бил ли си в любимата ти раша?!*** виж-50км след масква почва филма ,,оо , майко мила"!Олющени полусрутени сгради останали от брежнев,прекрасни пътища с безброй дупки,тъжни бродещи неусмихващи се колхозници,пияници и...застой!Виж в гуугл колко км автобани има твоята раша и колко има САЩ!!!

165

Анонимен

преди 3 седмици

Няма никакъв вой!Човека е сигурен във валутата си и просто предупреждава глу...паци като русия,които се стремят да внесат хаос във финансовата система на света,без да се замислят за последствията!Ехх,как им се иска на кремълските престъпници вместо с долари светът да търгува с копейки и рубли ама-нанай!Даже самата идея звучи комично:рубли!Смях!Рашън алкохоликс дриимс!

164

ха ха до предния

преди 3 седмици

Доларът вече е бутнат, ако не беше щеше ли да го има този вой от американците !?

163

Анонимен

преди 3 седмици

Капейки още ли бутате долара ве? Коя година подред вече?

162

Анонимен

преди 3 седмици

Малооуммника от Белия дом щял да "конфискува риски активи"? Обаче забравя, че в замяна Русия ще конфискува западни активи. И се оказва, че това, което ще конфискува Русия ще бъде два пъти и половина повече, то максимума, който ще конфискува Запада.

161

Анонимен

преди 3 седмици

САЩ били наложили "сурови санкции" срещу Русия? И в резултат икономиката на Русия получи два пъти по-висок ръст от икономиката на Запада. Сега пък щели да налагат "наказания" за тези, които имат достатъчно акъл да не им се връзват на икономическите засади и да си градят независими пътища за развитие? В резултат още повече ще им завехне долара. Насила хубост не става!

160

Анонимен

преди 3 седмици

Какво ли означава да наказваш държава, че не иска да използва чужда валута? Ми хайде и ние да накажем Швеция например, че не искат да използват лева? Затова небтрябва да се отказваме от лева. Финансово робство, което води до пълна зависимост. И политическа, и икономическа. Тази статия е страхотен пример, и доказателство срещу всички лъжци, които ни обясняват, колко ще ни е хубаво с еврото БЕЗ лева.

159

По зле от Нели

преди 3 седмици

. . . срещу дедолариацията . . . Учете български! Иначе на работа в редакцията с недодялани статийки!

158

Анонимен

преди 3 седмици

Кои са центаджиите, а може би всичко у дома им е китайско, защото най евтиното в комунистически Китай е работната ръка- до скоро там е нямало пенсионна система- първо е въведена за комунистическите дейци, а после за селскостопанските работници- 3 дл.

157

Хи хи

преди 3 седмици

Не мога да разбера центаджиите, плюят по китайския комунистически юан, пък всичко у тях е комунистическо мейд ин Чайна ! Даже и компютрите, от които пишат !

156

Анонимен

преди 3 седмици

Тия руски тапизми и небивалици ги разтегайте на Ваня Григорова и МЕШАРЕТО--- щото там е КомунизЪма....ХАХАХА..

155

СМЕХ....и...

преди 3 седмици

НО КОМЕНТ, РУСКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ГЛУПОСТИ.....ХАХАХАААА...И ПРАЗНИ ФАНТАЗИИ!!!

154

Анонимен

преди 3 седмици

Навремето генерал де Гол, натовари всички долари на наг....лите американци на 4 кораба и им ги изпрати по предназначение, като им каза, че не му трябват хартийки,а иска да му дадат златното им покритие. И веднага задокеанските братя му спретната през 1962г. неуспешен атентат. Далновиден беше генералът!