281

Анонимен

преди 2 седмици

Хитльоренки Адолфовски не е рязстрелвал дойчетата които не са искали да воюват на фронта. Бачкатори са го давали и надзиратели из НПС = Нацистките Почивни Станции. Ааа НПС се спецялни архитектурни обекти за почиване отсмърт чрезумиране. Гаденкпелдак излезе иначе педално примамливГрюнеШайзеГадняйзенКапутерухен

280

Българин

преди 2 седмици

Чест и поклон за украинския народ който успешно се бие срещу 28 пъти по-голяма армия на руските окупатори и то успешно. Г-н Зеленски от обикновен артист направи за смях професионалиста от КГБ- путин ха ха ха Цял свят се смее на Русия

279

русофил

преди 2 седмици

Трябва да изгоним вдички с руски паспорти да ходят да помагат на другаря Путин на фронта . Да не се измъчват в *** съюз и България а да си ходят в руския рай.

278

007

преди 2 седмици

Наркоманчето с любезното съдействие на Путин и Памперсиан затри сума народ и не се спира.

277

Анонимен

преди 2 седмици

И какво? Да му "връщат" хората, които той така се радваше, че не са в странта му? Тоя реве за преврат, честно!

276

Анонимен

преди 2 седмици

И без паспорти ще се търкалят на слънчака

275

Той

преди 2 седмици

Това, че си се родил мъж не те натоварва с някакъв военен дълг от сорта, че всеки мъж "трябва"да защитава т.нар. родина и пр. щуротии. Единствения ДЪЛГ на мъжа е да отгледа и възпита децата си и създаде здраво семейство и изгради дом. Не разбирам в какво се състои т.нар. дълг към родината и се поставя над човешкия живот! Това е парадоксална утопична и доста средновековна идеология. Който иска да се трепя отива, който си цени живота повече от някаква територия си продължава да живее.

274

F

преди 2 седмици

Тоя верно иска да си затрие народа

273

Пацифист

преди 2 седмици

Пред възможността да лежа в окопа, докато чакам да ме убият и да стоя нелегален някъде из Европа, определено няма да се замисля да избера второто. Тази управа на Украйна е фашистка и не мога да разбера хората там, кога ще се надигнат и кога ще се намери някой да ликвидира зеления гном и квадратната глава кулеба?

272

Ах

преди 2 седмици

Кулеба, Мулеба, отивай ти, да седиш в офиса и да подписваш *** заповеди е лесно, да се разпореждаш с живота на другите.

271

Анонимен

преди 2 седмици

Насила ли ще ловите хората по улиците бе нагли фашисти долни убийци ?!?

270

Юлиян до 266

преди 2 седмици

Не е трудно да се досети човек защо си"анонимен".Че ти си писал тия"щуротии"е ясно.Чудя се само дали си"наказан" по рождение или вследствие на"образователната програма".Както и да е.Лошото е това,че крайният резултат е отчайващ."Тъма"безпросветна!Ни повече,ни по-малко.

269

Юлиян до 273

преди 2 седмици

В последните години често се питам откъде толкова излишно самочувствие в младите хора.Основание за това няма.На последно място в Европа по образование,кал до шия,но самочувствие до небесата.Явно последното е резултат от въздействието на предишните две.

268

Юлиян

преди 2 седмици

Да се обръщат в руското посолство.Русия ще им издаде руски.

267

Страдайте

преди 2 седмици

Руски примааатттиии.И гледайте Европа само на снимка.Китайците и те много се кефят на руската безплатна бензинаджийница и на новата си придобивка Сибир.А най шукаритетноно е че рускинята ептен няма да остане кой да ги опрашва,но както се казва приятел в нужда се познава;))-ние сме насреща.Както сега,така и за напред,а вие си мислете че САЩ и еу са слаби,прости и разединени.Точно това трябва да си мислите.Муахахаха.Аре приятно воюване,а утре пак ще четем в тубата колко руска стока е отишла науй;)

266

Еврогейец

преди 2 седмици

Няма как,в името на евроатлантическите ценности, трябва ние да пращаме войници на фронта в Донбас.без туи им вдигнаха заплатата на нашите военни..

265

Анонимен

преди 2 седмици

До 273Ти пък откъде знаеш какво искат украинците бемаймун....може да говориш от сове име либерастгьотверенски

264

Путин се е готвил

преди 2 седмици

За тази воина ,а европа не ! Но сега тепърва започва машината да се поставя на военна нога !И Путин сега чрез изненада печели но палачинката ще се обърне ---кллкото и руснаците да работят за без пари във един момент и това няма да има !

263

Анонимен

преди 2 седмици

Ще продължавам.сигурен бъди.И аз и запада ще продължаваме както до сега:)))

262

Анонимен

преди 2 седмици

Много е важно да слагаш минуси когато опорните ти свършат;)муахахааа.Слагай слагай.на кой му пка:)))