28

Бачо Киро

преди 2 седмици

Не ми е грам жал за тия т.нар. жертви. Ако приемем, че всичко това се е случило, то не е било просто така, а срещу облаги в една или друга форма. Базово, най-старата професия в света. Само *** би се вързал на такава слъзлива история.

27

?

преди 3 седмици

"Оцелелите"? Какво е застрашавало живота на тези невинни девойки старша възраст? Които са се сетили след 20-25 години, че мазното Харви ги е хващал за дупа. Ама не се сетиха да върнат хонорарите, взети от участия, благодарение на тоа. Отпадъци.

26

Анонимен

преди 3 седмици

Ако съм жена няма даже и да мина покрай тоя евр...ин с тази гнусна физиономия!Тоя изверг не трябва да излезе от затвора до края на живота си!Всяка жена има право да упражнява каквато професия си иска но никой мъж няма право да я изнудва в никакъв смисъл и да използва позицията си на работодател!При нас ,в бг това е е ежедневная практика,но ще е жалко това дасеслучи в Америка,която всички я имаме за страна на справедливостта,на демокрацията и където и най малкия човек може да претендира за право

25

Луд

преди 3 седмици

Простопутки

24

Анонимен

преди 3 седмици

НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЗАТВОРА НИКОГА.

23

Анонимен

преди 3 седмици

в ню йорк? платил си е

22

Хюго Бос до 17

преди 3 седмици

Ако дъщеря ти беше на тяхно място, пак ли така щеше да говориш?

21

Нотариуса

преди 3 седмици

Платил си е колкото трябва на когото трябва и сега пей сърце

20

Дрт Пъън

преди 3 седмици

"Когато искам, ама много искам да получа някоя роля, си обувам ония бикини , дето са тънки като конец и отивам при продуцента" това са ТОЧНИТЕ думи на Шарън Стоун, казани преди години. И тоя способ за получаване на роля е бил много популярен преди за да започнат скандалите с Харви по брилянтната схема на залязващи или никога нереализирали се ЗвИзди за бързо забогатяване с дела на "изнасилвания" станали преди 10-20-35 години. Ама сега Харви Уайнстейн им бил виновен че навремето са правили свиррки

19

Джоан

преди 3 седмици

Имате предвид Мира Сорвино.

18

Искам справедливост

преди 3 седмици

Преди 59 години ме изнасилиха. Изнасилвачката бе млада хубава ц.и.г.анка. Ща я осъдя, стига да ми изпратите някой лев. Благодаря предварително.

17

Не разбрах

преди 3 седмици

Кой би го изнасилил? Ако е вярно, просто ще му изпратя кило ракия.

16

Вьеха пример от

преди 3 седмици

България! Започват да стават нормална държава!

15

Анонимен

преди 3 седмици

А защо скъпоплатени сутеньорки от Холовуд се представят като 'оцелели'? Това не е ли обида към истинските жертви на изнасилвания и насилие?

14

Веждито

преди 3 седмици

Събраха се всички ааа какви бяха там.. аха. И се сетиха че били изнасилвани.

13

Анонимен

преди 3 седмици

Поначало тия процеси за изнасилвания от преди 30 и повече години си бяха пълен фарс. Даже една си призна, че получила и пари, за да си мълчи още тогава, ама явно парите са свършили, а и не е била голям талант, та и от ролите не е изкарала достатъчно и сега зарева за още. Всички са знаели че ако предложат нещо бонус, шансовете да се сдобият с главна роля нарастват неимоверно. Въпрос на личен избор е дали да отидеш в апартамента на някой, пък то е ясно че не те канят на философски дебат.

12

Анонимен

преди 3 седмици

то да беше само по холивуд. почтни няма прилично изглеждаща жена на сравнително висока длъжност дето се е качила там без гениталиите си.

11

Анонимен

преди 3 седмици

"Оцелелите" кифли, които са получили милиони долари от това че са получили роли от него в замяна на креватни услуги били в шок?! И от какво са оцелели? Защо не върнат парите, като се чувстват толкова отвратени и омерзени? Холивуд отдавна е една помийна яма и е смешно някой изпълзял от ямата да казва на другите колко са мръсни

10

Кукуригууууууу

преди 3 седмици

Розана Аркет: Съжалявам, че съм се родила бяла и привилигерована. Това ме отвращава, изпитвам толкова много срам; Мира Сорвино: Той ме давеше с кондома, а аз бях твърде млада да знам какъв е вкусът на презерватива......Когато си млад не задаваш въпроси.... Ашли Джъд: Измъкнала се от сексуалните посегателства като е сключила сделка с него (Х.У.)-ако спечели Оскар в негов филм щяла да отстъпи. След като поставила това условие тя избягала от хотелската стая....... Мани, мани, мани.......

9

Браво

преди 3 седмици

Обвинявали го, че изнасилил 200 жени? Как така се изнасилват 200 жени и всички си мълчат? Все по смешни стават с тези абсурдни обвинения!!!