47

Анонимен

преди 4 седмици

Даже е добре,че нямат свободно пътуване! Хем щяло и нещяло от кол и въже кюрди няма да развалят имиджа на Турция с непрестанните си искания за убежище,пък и ще пътуват само състоятелни хора,видели свят ,модерно облечени,знаещи езици и предстпвящи страната достойно! Пък и валутата ще се пести!Не като Източния лагер например!Всеки,докопал вехт куфар,пълен с буркани лютеница,дом.суджук и ракия шари из Европа и тръгнал европеец да става!Всяка жаба да си знае гьола-само при тоя случай няма аномалии!

46

Анонимен

преди 4 седмици

Само с членство в ЕС европеец не се става и без яко бачкане икономика не се оправя!Те и японците не са европейци ама всичко им е наред!Турция е на най изгодната позиция в момента!Развива си икономиката по световен образец и изчаква да види кой съюз му е по изгоден!Добре дошла е и в БРИКС и в ЕС!Има си договор за безмитна търговия с ЕС и засега това й е достаточно!Колкото до достъпа на гражданите в Европа-който иска, плаща и си има виза за там!Така е по добре-валутата остава в страната а не в ЕС!

45

До 16

преди 4 седмици

,,...не виждам как може да стане..." Ще стане ще стане!Турция с огромната си икономика и с потенциала от обучени млади хора,с огромната и модерна армия,втора в НАТО след сащ и с търговския нюх ,работливост и изобретателност само ще допринесе за възхода на Европа!Вие с к'во допринесохте?!Турция преди Швейцария,още през 1926г.издаде закон за право на гласуване на жените!Изборите са свободни щом във всички големи градове спечели опозицията!Кюрдите имат 24 ч.Тв а турците в бг-30мин!За к'во говорим?!

44

до 24

преди 4 седмици

Турция била 90 милиона, Бг -6, е и, то и Индия е 1,5 милиарда, и какво от това същият кенеффф кат Турция и Турция и Индия са кенеффи за мен, ходил съм в 80 държави , Турция е менте държава

43

4рр

преди 4 седмици

Това никога няма да стане. Да си кандидатсват колкото си искат талибаните долни . Който е провеждал геноцид над толква народи няма място в цивилизацията.

42

JWST

преди 4 седмици

Много станаха религиозните в Турция - няма да стане.

41

Анонимен

преди 4 седмици

Турция 🦃 няма място в Европа!!!!

40

Факт

преди 4 седмици

Членство на Турция в ЕС ще е последния пирон в ковчега на Европа!

39

Анонимен

преди 4 седмици

Винаги съм смятал че мястото на Турция е в ЕС, първо заради голямата икономическа мощ и огромните пазари които отваря тази държава, и второ заради ключовото й значение спрямо голямата руска опасност

38

Истината

преди 4 седмици

Влизат заедно с Украйна и заедно излизат най вероятния вариант. Няма невъзможни неща!!!!!!

37

Истината

преди 4 седмици

Да бе да ;))))))))))))))))

36

Анонимен

преди 4 седмици

Гледам и не вярвам на очите си - Турция с раждаемост за 2023 г. - 1.51 деца на жена. Явно и там жените ги е подгонила кариерата?!?! В европейската част и големите градове даже по- ниска, за изток е по висока, но като цяло и при тях е на средното за Европа ниво......да не повярваш чак.

35

Анонимен

преди 4 седмици

От кога Турция е Европа? Утре може и Сомалия да вкараме в Европа стига да ни отърва. Европа се разпада бавно и безславно.

34

Анонимен

преди 4 седмици

Сложна работа. Като за начало- прекратете окупацията на 40% от територията на държава член на ЕС. Извинете са за геноцида над българите 1913, арменците 1915, гърците 1922..... Може и да стане, ама много път ви чака и вие сте тия дето трябва да го минат.

33

пияница мистик

преди 4 седмици

ЕС дрема години наред, Ердоганя 100 пъти ги моли за членство и като почна войната в Украйна, умниците в Брюксел изведнъж се сетиха колко е важна Турция за Европа. И за търговия и като най-крайна граница между Азия, и Близкия Изток

32

Мда ще влязат

преди 4 седмици

ама друг път :)

31

Анонимен

преди 4 седмици

34 В Русия мюсулманите са 10% колкото са и в България. Бившите колонии в Африка са отдавна поканени, те учат и говорят примерно френски. Това което не можеш да стоплиш въобще е че евродепутатите са на база на броя населението. Да, турчина ще решава вместо българия гърция и румъния хърватска и още няколко, ако Турция влезе. Само че това никога няма да стане. 35 ти не определяш кой къде е в кой век и подобни.Яхнал си шлифера на Сорос и го играеш розов нацист. В 17 век биха ти се смяли

30

ужас

преди 4 седмици

турция в Европа , ай стига бе !!! та повече от половината турция живее между 15 и 17 век .

29

Анонимен

преди 4 седмици

Ай сиктир, ако и тия ги приемат, както искат и албанците да приемат, ЕС ще стане мюсюлмански съюз. ЕС ще стане като Русия, 70 процента мюсюлмани и 30 православни, но в случая ще бъдат 30 католици. Със същия успех могат и Мароко, Тунис и Либия да приемат. Ще стане чудна картинка

28

Анонимен

преди 4 седмици

31 и Великобритания имаше преди да излезе. Проблемът при теб е че си мислиш че всичко става на магия. И то при теб е точно така. Някой ти спуска опорката че и дрогата и ти изобщо не мислиш само печаташ глупостите.