62

Пиксел

преди 3 седмици

Да, и с искането на оставки на този и онзи

61

Анонимен

преди 3 седмици

Сачева плюеше безогледно ГЕРБ. Забравила е. После обаче се прехвърли точно там. Считаше, че Бойко ще е вечен и всесилен господар на българите. Стотици хиляди ще бъдат прокудени, а останалите тук ще работят за мутренската котерия. Знаеше много добре, че господарят й назначава главните прокурори, но считаше това за правилно. По време на справедливите протести през 2020 г. изглеждаше силно уплашена. Може би и сега е така.

60

Анонимен

преди 3 седмици

Точно и ВИЕ от ГЕРБ със същото Госпожо Бивш " министър"! Гледах те как сама се беше " наела", пак да си такава!-:) Но ГЕРБ Приключи преди 3 години ако ти прави впечатление! Няма да ви Допуснат да " управлявате" повече!-:) Скрий се вече! Той и Ангелов скачаше,но се осъзна на време! Твои " колега"!-:)

59

Анонимен

преди 3 седмици

Това Сачва, някой вулкан ли е?

58

Анонимен

преди 3 седмици

Вся власт Шарлатаном.

57

Анонимен

преди 3 седмици

След изригването на Сачва, спешно е свикан щаб при резидента и премиера. Гражданска защита усилено работят по отстраняването на щетите. Населението се призовава да не излиза от домовете си и да държат прозорците херметически затворени.

56

Сакън!

преди 3 седмици

Откъм къде изригна Сачева? Дано няма пострадали.

55

Анонимен

преди 3 седмици

Сачева е завършила английската паралелка на езиковата гимназия в Добрич, завършва социална педагогика в Благоевград, проблемът при нея е нелоялността, била е ДСБ, а после се прехвърля в ГЕРБ, които преди това сериозно е критикувала, като Биков

54

До 55 и други

преди 3 седмици

До Инфо от извора Чудя се как по-меко да го напиша!? Прекалявате и с голяма вероятност това да е последният пирон в ковчега на вредното формирование на ДС-БСП, наричащо се ПП-ДБ!

53

Да, 54 е прав!

преди 3 седмици

Партията - майка БСП ще си ги прибере, има нужда от тях, за да запази 5-тот място!

52

Инфо от извора

преди 3 седмици

90те тая идва от Добрич,завършва журналистика и незнайно как става лична секретарка(може и нещо повече) на ИлкоСемерджиев(тогава министър при И.Костов).Той я урежда на сладка служба в новата тогава НЗОК(1999г).При царя тя си прави сайт-zdrave.net!2007ма покрай една бивша на коледно парти се запознах с шефката И Saчева,направо ме сваляше.Дени я кажи шофьора Ники как те обслужваше тогава! А помниш ли как плюeшe по Бацце, а сега си му първо острие.Помня те Caчеva!Студена жена-peптил!!!!

51

Питанката

преди 3 седмици

Кой го казва? Бойко и Пеевски са окупирали с мрежата си всички възможни регулатори, комисии, прокуратура, съд, служби... Наглост!

50

Klo

преди 3 седмици

Сачева, самозабравила си се - физически и ментално! То бива наглост, то бива жажда за лапане, но вече като някакви осверепели зверове говорите...виете сякаш са ви взели диамантената лъжичка от устата! Особено един, който вече е заприличал на Ам Гъл!

49

Mimoza

преди 3 седмици

А вие с какво?

48

Анонимен

преди 3 седмици

Ти ще бъдеш запомнена с гушата си и абсолютната си безполезност

47

Гневен

преди 3 седмици

По килограми Сачева успешно допълва двамата Шишковци.

46

дотук с вас

преди 3 седмици

а Цачева е целофанът за Борисов.

45

Ссчева,

преди 3 седмици

То абсолютната власт е при вас и ДПС.Сама каза,че целофанът е прозрачен и всичко се вижда.Докато ти беше социален министър,пенсиите не бяха увеличени дори със стотинка .А грижата за Алибегов не е грижа за хората

44

тъпомер

преди 3 седмици

До КОАЛИЦИЯ - КОПЕЙКИТЕ.Толкова ли си беден че само копейки ти се привиждат,ти май имаш много тежко детство,станал си за посмешище тук.

43

КОАЛИЦИЯ - КОПЕЙКИТЕ

преди 3 седмици

ПП + ВЪЗРАЖДАНЕ + БСП + ИТН......... ВСИЧКО ЗА ПУТИН, ВСИЧКО ЗА ПОБЕДАТА.....