79

РусияПомага на Полша

преди 4 седмици

не не не, на руснаците им трябва да паркират 10на ракетки без взрив из полските поляни но да минат над УКР фронта и няма как Дружина Полска с голямите фандромени лопати да изринат украинското вещество през границата в УКРистан. УКР нахалитетите неспряха да лъжат крадът а който лъже и краде убива. Къш, чиба ашта ама ъ си ът ичката айна.Работническо-селските руски дружини и трудовата им интелигенция заедно с военните и КГБетата дружно ще помогнат на Вашава да се освободи от таяПасмина.

78

ДА започваме и ние

преди 1 месец

БРАТЯ БЪЛГАРИ ДА ЗАПОЧНЕМ И НИЕ ДА ВЪЩАМЕ НАГЛИТЕ УС-РАЙНЦИ КЪМ ТЯХНАТА ЩАСЛИВА НАТО-БАНДЕРОВСКА СТРАНА! НАМЕН МИ ПИСНА ОТ ТЕЗИ НАГЛЕЦИ КОЙТО САМИ ПРОДАВАЙКИ СЕ НА САЩ СИ ЗАПАЛИХА ЧЕРГАТА А СЕГА СЕ КРИЯТ НА НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ И ЯДАТ ДЪРЖАВЕН ФУРАЖ ОТ НАШИЯ ! ДА ВЪРНЕМ ТОЗИ ГЕНЕТИЧНО СБЪРКАН МАТЕРИАЛ ЗА ДА НАТОРЯТ С НЕГО ПЛОДОРОДНАТА СИ ЗЕМЯ КОЯТО НИ БЪЛВА РАДИОАКТИВНО ДОЛНОКАЧЕСТВЕНО ЗЪРНО И ЯЙЦА

77

Анонимен

преди 1 месец

Тия хора със сигурност няма да се върнат! Само ще напуснат Полша. Тя Полша отдавна провежда консервативни политики с религиозна или националистическа основа!

76

Историк

преди 1 месец

Доста прилича на втората световна, където европейските държави са връщали евреи за да бъдат горени в концлагерите. Само България успява да реагира човешки и да запази хората.

75

Реалист

преди 1 месец

Е, ако ги върнат е е ясно кой ще свали зеленски. Няма да има нужда от руснаци.

74

Анонимен

преди 1 месец

Представете си че човек може да е болен и те да го пращат на фронта. Ужасно.

73

Анонимен

преди 1 месец

Нищо лошо не сме видяли нито от руснаците нито от украинците. Нека останат.

72

Анонимен

преди 1 месец

Улраинците остават в Бг.

71

2 в 1

преди 1 месец

Спаси украинец спасяваш руснак !!! Те са ни братя.

70

Сорросоид

преди 1 месец

Да спасим украинците те са наши братя.

69

Харакиров

преди 1 месец

Те жените в Украйна не ги пипат като нямат хора, ама бежанците в чужбина ще връщат щото са от мъжки пол. Айде нема нужда.

68

Анонимен

преди 1 месец

Браво на поляците, чиста демократично мислене, очакваме действия

67

Анонимен

преди 1 месец

И как на сила ще ги върнеш бре Зеле Незаконно като президент на Украйна? Те Не избягаха,за да ги връщат на сила!-:) Ето че 200 000 нова руска войска наказва Украйна! Къде си тръгнал бе човек? Будинов и Ти,след краят на войната,ще бъдете Най издирваните Военнопрестъпници в Украйна!!!

66

Анонимен

преди 1 месец

Никой, абсолютно никой не е длъжен да ходи да се бие, само заради това, че се е родил с даден пол. И най-вече невъзможно е да победиш дронове, крилати ракети, изтребители, умни бомби, високотехнологични оръжия и т.н. с калашникова кашимерия. Все едно да чистиш сняг с четка за зъби. Само хората ти ще загинат зян. Освен това защо само мъжете - в Израел и в Скандинавия (Швеция, Норвегия, Дания) има задължителна военна служба, но и за жените! Всички са равни!

65

Гошо

преди 1 месец

До Анонимен61Аиде аиде ,то не Пола ги принуждава ,а Зеленски

64

Консерва

преди 1 месец

Ако ще е срещу руснаците предпочитам при Бай Ставри в централния.Старецът едва ли ще ми направи нещо,но руснаците със сигурност ще ме оправят.

63

Анонимен

преди 1 месец

Няма вече хора за война, иначе никога не биха постъпили така непопулярно. Войната върви към загуба, но остава въпросът защо се очаква от САЩ и ЕС (т.е. от техните данъкоплатци) да помагат с оръжия и пари, докато доста украински мъже живеят в чужбина вместо да отбраняват държавата си. Краят на тази хитрост идва, поради идващата загуба на войната. Освен това, някой ще трябва да поеме отговорност за идващата загуба - дали западните политици, дали украинските такива... ще е грозна картинка накрая.

62

Христо Христов

преди 1 месец

Това е нарушение на правилата на ЕС. Дано повече натовски поляци бъдат затрити в Украйна!

61

Анонимен

преди 1 месец

Това е разочароващо от Полша. Никой няма право да принуждава някого насила да се бие за когото и да било. Това всеки трябва да реши сам. Поляците би трябвало да го знаят по-добре.

60

Анонимен

преди 1 месец

Подкрепяме и се присъединяваме към нашия евроатлантически партньор Полша, в помощта му с украинци срещу агресията на Путин в Украйна. Путин няма да спечели тази война, защото ще пратим избягалите от фронта украинци на първа линия да измият позора си и с храброст.