24

Мандо

преди 1 месец

Чета и не проумявам , камво има Украйна и Русия в тема за български винетки ....яко сте изперкали

23

плашила

преди 1 месец

Коклюшът е опасен само за новородените под 3 месеца.Нас,възрастните нищо няма да ни стане,ние сме имунизирани със старата ваксина .Не плашете хората !

22

да ама не

преди 1 месец

Украинците са толкова руси колкото българите са сърби, въпреки че сърбите чертаят границите на велика Сарбия с включена Българиа като сръска територия

21

Анонимен

преди 1 месец

Знам повече за Украйна, поне от повечето от вас, защото съм бачкал там, почти 4 години. Основният им проблем беше руското зло им тровеше почти всичко, тия гнусари бяха плъзнали навсякъде. Но поне те имаха смелостта да им теглят една. А, че са по народ от нас, въобще няма, кво да го говорим. И в русия работих, за съжаление. А се отрекох от почти всичко българско, още през измисления социализъм. русия е зло и трябва да бъде наказано

20

до20

преди 1 месец

Ми явно и ти си Българин и нищо не виждаш, може да сме Българи ама не сме слепи, а укренската кал са си руснаци, тва ,че са си направили друга държава няма как да ги промени. Понеже са много читави укрите и си досъсипаха и без тва съсипаната държава, те и преди войната си бяха по зле от нас, май не си ходил много много по тея земи а. А къде и за кого ще има място не си ти човека който да казва, ти гледай за европейците дали ще има място в европата както са я подкарали на л,и,б,е,р,а,с,т,и,я.

19

Миле

преди 1 месец

*** работа , по мощност трябва да се оценява застраховката ( kw /кг)В винетките трябва да са по екокатегория и тегло на превозното средство

18

Анонимен

преди 1 месец

Нищо не виждате, защото сте българи. Скоро няма да има място за вас тука, което е добре. Украинците не са виновни, че руската кал е гадно.

17

До18

преди 1 месец

Е то виждаме украйна с украинците до де са я докарали, виждаме и бачкането им.

16

Анонимен

преди 1 месец

За украинците всичко трябва да е безплатно, дано дойдат повече тука, че България с българи, видяхме, че не става. Бургас, Варна и по Черноморието, с българи вече никой не иска да се занимава. Дано дойдат повече украинци, те поне се оказа, че бачкат повече от нашите продъняци

15

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да има за всички хора винетки, за инвалиди, телкове , мелкове, трябва да е минимална таксата. Това "безплатното", винаги е изманно за обществото, комунизъм. Едни да плащат в общия кюп, а други да не плащат.

14

до14

преди 1 месец

А ти къде я видя екологията и чистата природа, да изсичаш дървета и зариваш земеделски земи със бетон и стъклопластика му викаш екология ли, няма нищо екологично У вЕтърните мелници дето от векове са ги спрели поради не ефективност, със слънчопеците е същото, кво ще ги правят перките и химията от неефективната технология като почнет да дават фира, знаеш ли как се преработват тези неща а, явно не искаш акъл а *** и нямаш, а е да четем и се интересуваме повечко вместо да пишем глупости.

13

Анонимен

преди 1 месец

От българи мнения не искам, за нищо не ви бива. Вие, собствената си държава не можете да оправите, за екология и приоритети се изказвате. Хубавото място, където живеете не е за вас. Екология и чиста природа или свиквайте, или се разкарайте.

12

Безплатна дупка

преди 1 месец

Минаването през някоя по-дълбока дупка струва доста пари, а нищо чудно и увреждания да получите.

11

Анонимен

преди 1 месец

За Една група от населението, която създава деца от връзка между много близки роднини в нарушение със закона, често непълнолетни , даже малолетни. И тези деца после обикновено се оказват с тежки малформации пак никой за нишо не търси отговорност. Казват било особеност на етноса. Ама закона е един за всички, не дели по етноси,пол,религия,политически убеждения и др.

10

Хм

преди 1 месец

Не знам кой ден и кой управляващ ще има смелостта да преосвидетелства изцяло всички хора с ТЕЛК. Изкл от числото хората,които наистина имат сериозни здравословни проблеми и травми. Визирам другите,на които има няма нищо,а имат ТЕЛК получен по един или друг начин. Познавам няколко такива наглвци. Които даже са горди как са прекарали държавата и как я доят. А са хора с пари! До като няма осъден лекар и осъден псевдо болен ще е така. Има цели населени места дето над 90% са инвалиди.

9

до7

преди 1 месец

И защо да забраняват ДВГ и да го заменят с още по замърсяващата батерия, трябва да четеш повечко а не само да слушаш пропагандата на политиците, батерията е едно от най замърсяващите неща създадени от човека, а спасителите политици досега не са решили нито един проблем на хората.

8

Куц крак

преди 1 месец

Бравос бе,значи тия с фалшивите телкове ще получават винетка без пари.

7

Анонимен

преди 1 месец

Браво, нещо хубаво. Това, че повечето продъняци не ги лови това, не го прави лошо. Забранявайте ДВГ.

6

Фед Красивия

преди 1 месец

E как ще имаш пари за електрическа играчка,а ще се романееш за винетка?Напротив,задължително и за тях винетка!!!Да не говорим,че замисъла на винетката е ,че с карането разваляш пътищата и парите отиват за ремонт.Тая играчка е два тона .ДВГ е един тон.Кой амортизира повече пътищата?Държава на абсурда!!!

5

GTI 2.3 V5 150 коня

преди 1 месец

демек пак нищо :)))