10

Анонимен

преди 4 седмици

Ако и тоя път изберете тези ,направо сте жив зян !Вън на това което беше до сега .

9

Анонимен

преди 4 седмици

Голяма новина, благодарим.Аман от хрантутници!

8

Анонимен

преди 4 седмици

Хах 12-годишното добро име и репутация.. Все едно не се вдигна половината държава на протести 10 пъти през този период

7

Анонимен

преди 4 седмици

Население на БГ според НСИ: 6447710 души.Над 18г. според НСИ: 5 437 189 души.ЦИК: В БГ има 6 639 439 избиратели! Вервай ми!

6

Шенген през

преди 4 седмици

3024 г., ако до тогава българинът успее да се вразуми и реши, че на площад се ходи с "тояга" !

5

До 4 гражданин

преди 4 седмици

Голям "кахър" си имал бе глYпак, още не си разбрал, че си една от пречките за развитие на държавата щом нямаш разум да разбереш защо са топкова често изборите ?

4

Гражданин

преди 4 седмици

Дано са последните избори за следващите 4 години . Че малко в повече ми идва да ходя през няколко месеца до урните , и накрая пак едно и също .

3

Шибаняшки закони

преди 4 седмици

в овча кошара!Колко партии участват в изборите на САЩ,Англия,Франция,Германия,Италия,Бразилия,Индия,Япония и т.н.?Защо това римско правило"разделяй и владей"съществува само в България,в коя епоха се живее в тази"пещера"?Защо българинът е беден,самият той разбира ли това или и това му е трудно за разбиране!Как сред топкова много престъпни шайки е невъзможно да загубят БАШ ПРЕСТЪПНИТЕ ОТ ГЕРБ/ДПС?Защо САЩ и Велокобритания ни предупредиха със списъци,толкова ло сме прости,че не разбираме ?

2

анонимен

преди 4 седмици

НЕ са ли много кандидатите за "ТЪРТЕЙТЕ" НА МАЛКА българия,няма ли кой да сложи ред на тази свинщина и да се ограничат до 4 или 5 партййници,наглеци,хранутненици на ДЪРЖАВНАТА ЯСЛА

1

Ееее

преди 4 седмици

Аве тия кво са работили преди време?