18

Anonimna

преди 1 месец

Похарчих ги парите на Мона Лиза, бе, ***. И през петорно бронирано стъкло да гледат, пак няма да видят. Онея от Европейската банка, още е могат да ми простят измамата с фалшивата кредитна карта ли? Да забравят. Изяла съм ги и изпила парите. В канализацията да ровят, ако още си ги търсят :))) и всичките ми кредитодатели, също:)))

17

Анонимен

преди 1 месец

Тая статия много зелено звучи, само супата/ПУ-мия-та липсва, жалко.:))

16

Анонимен

преди 1 месец

Разочароващ е не шедьовърът, а тъпата статия и още по-тъпите коментари.

15

идиотокрация

преди 1 месец

Вярно е, че Лувъра е пълен с изключителни шедьоври и в стремежа си да ги види за ден-два човек се пренасища, но да се твърди, че Мона Лиза е разочароваща е безумие! Това е картина, която предизвиква у гледащите я усещане сравнимо с транс. Но какво да се очаква от прехласващите се пред политизираните буламачи на Венецианското биенале оффф-се...

14

Anonimna

преди 1 месец

Ми да ходят да видят "Една българка" на Майстора в спалнята на Лили Олдридж :) А Мона Лиза как мазно се подхилва, кефи от всякъде :)

13

Анонимен

преди 1 месец

А наzi това обикновените pycopoби-терористи какво ни интересува?

12

Анонимен

преди 1 месец

Проблемът не е в картината, а в поселителите. Повечето не биха стъпили в музей ако не беше заради селфита и фалшивата "култура" на соц медиите.

11

Анонимен

преди 1 месец

ОМГ ! ЖУР НА ЛЯЯЯ! НЕ КАРТИНАТА Е РАЗОЧАРОВАЩА, А УСЛОВИЯТА ПРИ КОИТО СЕ ГЛЕДА - ПРЕТЪПКАНО, ЗАДУШНО, МОЖЕ ДА ТИ ПРИЛОШЕЕ. ЛИЧНО ИЗПИТАНО. А КАРТИНАТА Е МАГИЯ!

10

Анонимен

преди 1 месец

До Истина същото и със сикстинскат капела... голямо разочарование!

9

Дацо

преди 1 месец

Колко по- хубави картини и други експонати има в тоя музей ! Че то гоблена у дома ,подарък от тъщата е сто пъти по - добър от тоя така наречен "шедьовър " !

8

Станой от Софстрой

преди 1 месец

Още пред Мона Лиза дават зор на екскурзовода да ходят "на кафенци" на Шанз'Елизе да се населфят.

7

Истина

преди 1 месец

наситина тази картина не си заслужава, има къде къде по-хубави неща в Лувъра. дори и да я махнат няма да е разочарование за 90% от хората. Имах възможността да я погледна директно и да седя горе долу колкото време искам, седях и се чудих кой луд ще даде пари или ще се реди толкова време само заради тази извратена картина, че и я гледаш от 3-4м ....

6

Анонимен

преди 1 месец

Грешната мадона с големите бомби в Лувъра ли е

5

Анонимен

преди 1 месец

2 часа да чака; да видиш тая крава...

4

Жеко от Ген.Тошево

преди 1 месец

Париж е пълен с първокласни световни забележителности, но е за хора с повече време, който е за 2-3 дни ще прекара половината време по опашки със селфи-финал.

3

Клеций II

преди 1 месец

Хахахаха, ама извинявайте много, в музеите за модерно изкуство е пълно с картини, които ако някой критик не беше оценил високо никога нямаше да са изложени където и да е било. Всичко на този свят е мода и превземки. Ако сложите картини на средно ниво майстори от онази епоха заедно с Мона Лиза, разлика никой няма да види. Така е и с всички други сфери, да не говорим за дрехите.

2

Галеристката

преди 1 месец

Картината не е виновна. Когато ходих в Лувъра преди години забелязах, че наистина никой не обръща внимание на другите картини наоколо и всички са като стадо с фикс идея да видят Мона Лиза и да се снимат. По-добре да я преместят, макар че поведението на посетителите няма да стане по-различно.

1

Анонимен

преди 1 месец

най-разочароващия шедьовър ще стане путин.