107

Питащ

преди 1 месец

Интересно е кой български "УЧЕН" от ВИХВП е измислил рецептата за сирене и кашкавал с палмово масло и подобни ***, защото бай Грую от мандрата, не може да сътвори тази химия?

106

Пример!

преди 1 месец

Вземете пример от Гърция като не ви харесва нещо вънка пред площада

105

Вярно

преди 1 месец

Така е Сред а тук в България е точно обратното имам чувството че колкото и да се вдигат цените и колкото качеството на храната да бъде лошо ние продължаваме да купуваме все повече и повече ми трябва да се яде кво да се прави!

104

Стефани!

преди 1 месец

А кой е виновен за това, ние Българите сме свикнали да се оплакваме за всяко нещо но правим ли нещо по въпроса!? Стоим и се оплакваме защо в съседна Гърция не е така защото! Ще ви дам един истински пример точно от там една сутрин Гърция осъмна с вдигане на цената на хляба,и то с няколко цента, всички излезнаха на стачка,и млади и стари на другият ден никой не влезна в тяхните фурни да си купи хляб никой правете сметка правиха си хляба вкъщи но никой не купуваше и така две седмици и знаете ли как

103

Анонимен

преди 1 месец

Нали искахте европа,да ви е честит Евросъюза и да не забравите и да гласувате за еврозоната

102

Анонимен

преди 1 месец

Мили хора не купувайте, отваряйте си очите и ушите. Това е достатъчно. Печена пържола на скара плюс 150 гр. Картофи и салата цвекло 100 гр е 4.70 лв. А 4 червени чушки са 4.50 лв. Производители или търговци. Кого да изберем.

101

то

преди 1 месец

коя храна е качествена по магазините? Сирене, кашкавал, яйца и пиле със салмонела от Полша, месо от Испания сигурно на 10-20г. от резерва, зеленчуци, с един куп съставки забранени в европа, от Турция, колбаси със желиращ агент имного сол копита и кости, палмова мазнина? И естествено се купуват 2/3 качество продукти, за по-голяма печалба. Хората от селата си продадоха имотите, дойдоха крупните "земеделци" и гледай какво става

100

Анонимен

преди 1 месец

БРАВО УМНИТЕ ОТ ДОЛИНАТА - ПО-ДОБРЕ КЪСНО,ОТКОЛКОТО НИКОГА, НАЛИ!!!...

99

анонимен

преди 1 месец

Тоя да каже къде е агнешкото и защо още няма по магазините ! Да ви е-- у козарите и овцевъдите !!!!

98

АЗ

преди 1 месец

Значи Украйна е виновна , а не мошеници-производители.....?! Тоя герберастки любимец какви локуми разтяга !

97

5555

преди 1 месец

Този измамник, колко овце има, колко открадна от желязото на Рожен, мутраген.

96

Тошо

преди 1 месец

Под новините за Украйна ще се счупим да пишем, но под новини, които пряко ни касаят ще си траем. Трябва да спрем да сме овча нация и да си защитим интересите - в случая чисто потребителските. Ако ме скочим ще ядем мирене а гърците - сирене

95

Серо

преди 1 месец

Ходя до Гърция да пазарувам...Взех си и СИМ карта...Гърците имат по евтини разговори.Живота във чужбина е във пъти по хубав.Затова младите масово емигрират.

94

Анонимен

преди 1 месец

България е по-зле от Украйна без война ядем отрова унищожават българите американскитеИзруди си създадоха мафия ,която убива българите.

93

Бонго Бонго

преди 1 месец

Българске реутане.....ха ха хаАм цените...оооооо хо хооо

92

:)))))

преди 1 месец

Затова си ги произвеждам сам. От истинско мляко. За лев литъра. Спасявайте се и си яжте "сирената"

91

Възмутен

преди 1 месец

След като е вредно за здравето, е крайно време БАБХ (агенцията по безопасност на храните) да забрани влагането на палмова мазнина и сухи млека. Отново трябва всички фирми задължително да спазват БДС за производство на сирена и кашкавал. Проверки. При нарушаване на стандарта забрана на дейност.

90

Анонимен

преди 1 месец

Липсата на контрол от държавата. Достатъчно казано. По зле сме от Сомалия.

89

Бай Курти

преди 1 месец

А добър ден!:) Като не гледаме стока така ще е-само тебешир и сухо мляко!В Турция,за разлика от тук е забранено, затова аз си купувам сирене и кашкавал главно турски,от истинско мляко и вкус! Дотам ни докараха,хайвани с хайваните!

88

Велес

преди 1 месец

..."Не ядем истински сирена и кашкавали, а ***"... -*** нали ядем банани сега? Хама ха... Кой не скача е червен.... Хама ха...