20

ДаКастрирамеСулюПаси

преди 3 седмици

Сега Сарафов, ако е тарикат, би трябвало да озапти и окошари Кирчо,Кукорчо,Гнома,Ристе Конституцията, Рашков и всички от ОПГ- групировката.Хем ще мирясат, щем ще получат възмездие, хем Сарафов няма да се изложи като слугата на Асфалт паша(Гешефт), хем няма Дебелака и Пожарникаря да му въртят номерца, а ще му се кланят ."Страх лозе пази"- гласи народната мъдрост .

19

Анонимен

преди 3 седмици

Всички трябва да махнат веднага.Държавата е в катастрофа. Съдебната система е седемте джуджета плюс осмото главният прокурор.Няма оправия в нашата мила родина.За съжаление няма и за кого да гласуваш на следващите избори.

18

9-то джудже

преди 3 седмици

Я върнете и Гешев,той поне има артистични заложби,а на временния Боби му върнете охраната.

17

Анонимен

преди 3 седмици

Всъщност истинска качествена реформа в монета у нас нито е направена, нито има идеята да се направи. Това, което сътвориха получилите по неясен път дипломи по "Право" управленци, е всичко друго, но не и съдебна реформа. Вместо да свършат някаква работа в тази насока, само причиниха вреди, като измениха по възможно най-некадърен начин законите и КРБ - станаха неприложими, дори не подлежат на нормално тълкуване. Пази Боже от такива "реформи", сътворени от най-големите правни некадърници!

16

Анонимен

преди 3 седмици

Не знам точно срещу какво се е обявила прокуратурата, но това недоносче, предложено и прието от неграмотните Йористи - Христо, Дебелян, Киртака, Асенчо и сие, е всичко друго, но не и "съдебна реформа". То причини такива непоправимивреди на правото, обществото и държавата, че и всичкият бокLук, приет като закони от тях да се отмени веднага - пак ще е късно.

15

Анонимен

преди 3 седмици

Не съм и очаквал нещо различно от най-пробитата прокуратура в света.

14

Анонимен

преди 3 седмици

временния гл прокурор сарафов, колко време вече е временен, и до кога той, заместника на гешев, ще бъде такъв, колко време е временен

13

Анонимен

преди 3 седмици

бокоратурата не иска промени, ще вземат да излизат разни далавери на мафията герб-дпс

12

Анонимен

преди 3 седмици

герб-дпс са против промени, а от тези промени зависят парите по пво, но ще обвинят пп-дб

11

Анонимен

преди 3 седмици

за да продължат да работят всички в съдебната система трябва да минат детектор на лъжата, толкова прогнила мафиотска структура друга няма в държавата

10

:)

преди 3 седмици

Пак носталгията по соц-а е проблемът. Соц-ът издигна прокурорите до равни на съдиите, че и по-високо. Прокуратурата е на нивото на адвокатурата, недраги прикриватори на престъпления, претендиращи да сте магистрати. Всесилният главпрок ТРЯБВА да отиде при *** :)

9

:)

преди 3 седмици

Щом прикриватурата е остро против, значи е добра :)

8

Анонимен

преди 3 седмици

Без съдебна реформа няма пари по ПВУ и няма и да има. Ако чакат руснаците да дойдат да ги спасят, ще има да почакат.

7

Няма толкова

преди 3 седмици

Скапана държава нигде по сфета както е казал поета

6

Политически

преди 3 седмици

Държавна сигурност иска да ни прати всички по лагерите които сме против комунистическата власт,Русия Корумпираните български служби и мафията!!!

5

Анонимен

преди 3 седмици

Биби Винету пак си е сменил мнението.

4

МАРАША

преди 3 седмици

А пробитите От Русия службаши които обслужват мафията и репресират народа къде ги забрани?

3

анонимен

преди 3 седмици

Къкъв коментар,ТЕ не искът да се промени статуквото на комунистическата Държавна сигурност,само дето не са възтановили лагерите за политическите си противници,това е българската прокуратура

2

Зевс

преди 3 седмици

Единствено уволнението на всички съдии, прокурори и милицаи, и назначаването на нови хора, които никога не са били в тези системи, дава някакъв шанс да се отървем от октопода на мафията, превзела държавата!

1

Радо Гела каза

преди 3 седмици

Че ше го влачи има го в предаването делници