26

ТЪп

преди 1 месец

Ами тука са познали. Има и още обаче.

25

Юлиян до..

преди 1 месец

..той си знае.Краденето в особено големи размери у нас е факт още далеч преди комунизма.Неслучайно най-много милионери и новобогаташи се появяват след всяка война,която сме водили,независимо успешна ли е или не.Има няколко интересни книги от Михаил Топалов-Памукчиев,последният"душеприказчик"на Буров и принц Кирил в затвора.Там има много и интересни случаи и примери,които доказват,че корупцията не е от вчера и от годините на комунизма,а много преди това.

24

Юлиян

преди 1 месец

Забелязвате ли,че пазят футболните агитки.Защо?Защото това са потенциалните български"Айдаровци","Азовци" и останалата"фауна"от неонацисти,които при нужда ще"бранят"с бухалки,а ако се наложи и със снайперски винтовки"демократичните ценности" от "кървавите" безоръжни врагове на "евроатлантическата идея".А след това...същото като в Украйна.

23

Юлиян до 24

преди 1 месец

Русофилията сега официално е в немилост,а корупцията не намалява.Всички управляващи официално се разграничават от русофилията и изразяват намерението си да се борят с нея,както и с корупцията,но "борбата" им приключва до първата значителна държавна поръчка или конкурс.Усетят ли"келепира",маските падат.Да ударим"кьоравото",после лесно.Обвиняваме русофилията и си измиваме "чистите" либералнодемократични ръце.

22

BG СМЕШКИ 2

преди 1 месец

пео***Ст народ - с;аба държава са казлаи хората !

21

Анонимен

преди 1 месец

Всички тези проблеми се коренят в русофилията и склонността на нацията да мисли като стадо диви лисици.

20

Анонимен

преди 1 месец

Айде нема нужда те да ни ги казват.Ние най-добре си ги знаем.И вместо да прикриват един "корумпиран политик,лидер на политическа партия",цитирам друг техен доклад,да бяха му казали името.Не че за нас е тайна,де.

19

И ДУМА НЯМА

преди 1 месец

ЧЕ ВЕЧЕ 22 ГОДИНИ БЕЛИТЕ ДЕЦА ( които не са с-иганета) НЕ ПОЛУЧАВАТ ДЕТСКИ !

18

Гризел

преди 1 месец

Всеки нарушител и заподозрян следва да бъде третиран според начина си на поведение и степента на заплаха която представлява,а не според етноса,произхода,социалния статус и т.н.В много случаи полицейските началници пречат на обикновените полицаи да си вършат работата.Именно тези заповеди - кой да се закача и кой не - както и двойните стандарти дразнят обществото и му създават недоверие към съответните власти и институции.Служителят следва да действа по съвест,а не според заповеди дадени "отгоре".

17

Гризел

преди 1 месец

Не е нормално властите да оставят вандалите,хулиганите и нарушителите да вилнеят,а пък в същото време да се отнасят грубо и дори брутално към мирно протестиращи.Не е уместно да имаш едно отношение към мутрите,а друго - към бездомниците.Не бива едни да могат да вадят оръжие,да посягат,да блъскат и да проявяват агресия според полицията,а тя да не смее да действа,а пък други да се сблъскват с цялата строгост и бруталност на закона заради протестни действия.

16

Гризел

преди 1 месец

В някои отношения съм съгласна с казаното в доклада,но в същото време се налага да има ясни правила и да няма двойни стандарти.Трябва ясно да може да се разграничи мирния протест,от онзи при който има хулиганство,вандализъм и т.н.Трябва да е ясно кога полицията се налага да употреби сила и кога не.Защото в много случаи се действа избирателно.Понякога се случва запоздозрян да проявява агресия срещу служители на реда,а те да не смеят да реагират.

15

Анонимен

преди 1 месец

Много интересно как така американците проспаха същите проблеми през годините назад,а сега изведнъж ги видяха?

14

Анонимен

преди 1 месец

Това е наследството от 45 годишната ни окупация от СССР .

13

Анонимен

преди 1 месец

Кoрyмпирaните висшестоящи в Бг изобщо не им дрeмe за доклада на Департамента. НС е пълно с елементи, санкционирани по Магнитски. Основната причина е, че нямаше лyстpaция в Бг. Не се изкорениха кoмyнистичeските практики да се крa дe в особено големи размери, пък да се вкарват в затвора хора за 10 лв.

12

Зозо

преди 1 месец

Сериозно мисля да гласувам за Синя България на доктора Москов и Вили Лилков.

11

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 11 В България е нон-стоп купон, то без интрижки по медиите, как ще оцелеят лапачите политици :)) Което и реалити да гледаш по ТВ, има само бой, интриги и е б а н :)))

10

Анонимен

преди 1 месец

Тази публикация точно преди избори си е хибридна атака и намеса във вътрешните работи на страната и опит за повлияване на изборните резултати... Само трябва да сменим в статията името на САЩ с това на Русия...

9

Анонимен

преди 1 месец

Пускаш т.нар. Новини по някоя американска тв в България и се започва - съдът това, прокуратурата онова, убил, пребил, корумпиран, контрабанда... Защо им казват НОВИНИ, след като това е криминална хроника? НОВИНИ в България няма! Има сводка на престъпленията на различни нива в обществото, най-вече кокошкарите, щото онези горе са пичове/ки, с които Господ се сравнява по благосърдие!!!

8

Зозо

преди 1 месец

Хааааа, даже американците биха дузпата на ППДБ-тата :)))))))))))))))))))))))))))))))

7

Анонимен

преди 1 месец

Основният проблем на България се помещава на ул. "Козяк" 16