5

11-ста Божа заповед

преди 3 седмици

Не злобей и не завиждай! (Някъде може да е кич, мухъл и мръсотия, но другаде е лукс и красота. Там, ако спечелиш добри пари, можеш да избираш и квартал, и хубава къща, и радваща окото гледка от прозорците, и шикозна мебелировка. У нас и да имаш пари, трудно ще съчетаиш всички тези неща на едно място.)

4

Ех, мечтииии...

преди 3 седмици

Благодарим за публикацията, придружена с тези хубави фотографии. Потопихме с във френския уют и може би дори ще го сънуваме. Но как да взаимстваме идеи, обогатявайки "нашето пространство за готвене" с "антични кухненски прибори" и други красоти, след като на повечето от нас се налага да се побират в панелните кухнички с размер 3 х 2.50 м.?

3

Анонимен

преди 3 седмици

Изобщо не сте схванали "френския стил". В Париж апартаментите се обзавеждат по един начин. Прованс по съвсем друг. В Прованс има наблягане на дърво и камък. Париж е космополитен и по-скоро модерен стил. Боядисаните мебели са присъщи на Елзас и Прованс. В Пиринеите е малко по-бедно и простовато. Изобщо... "френският стил" е нещо относително. Редно е човек преди да пише... да чете :) Белите мебели, които сте наплескали не са френски стил :) Четете, не боли!

2

Ил дьо Франс

преди 3 седмици

Бафти мизерията е по кухните,нито вкус имат нито подреденост.Пазаруват храни на случаен принцип и неадекватни пособия за случая.Црняците направо жулят техните си подправки....Всичко по кухните е старо и мухлясало с неподходящи материали.Винаги има пълзящи гадинки,понеже французина го мързи да си събере трохите....

1

Анонимен

преди 3 седмици

Просто ужас.