6

Анонимен

преди 3 седмици

това не е гладуване, а начин на хранене, в България също така са се хранели, никой не е закусвал, имало е твърде много работа, за да се мисли за ядене, направо са обядвали и главното е било вечерята, когато се е събирало цялото семейство, тогава е имало много дълголетници, това е било забелязано от руските лекари по време на Руско-турската освободителна война, дори е било направено специално проучване на какво се дължи, установили на храната - кисело мляко, сирене, зеле, лук, чесън, хляб

5

Анонимен

преди 3 седмици

В гладуванито не се включват храни. Затова е гладуване. Има и плодолечение по Ковачева, също е добро и е ясно какво включва. Захранването също е подробно обяснено в книгите.

4

Анонимен

преди 3 седмици

захранването е важно, именно то може да доведе до инфаркт

3

Анонимен

преди 3 седмици

Аз съм старлетка, но ми се cepе.

2

Напред към инфаркт

преди 3 седмици

Публикувани неотдавна резултати от изследване с голям брой участници показват, че тази извънредно полезна диета увеличава ДВОЙНО риска от сърдечно-съдови проблеми. Практикуващите я могат да са спокойни, че ще бъдат съвсем здрави до момента, когато се тръшнат ненадейно.

1

Дончо

преди 3 седмици

Аз имам пpace. Казва се Чорбар, викаме му Чорбо на галено. И кокошки. Жената работи в общината, носи и заплата, та си купуваме брашно, сирене за мекиците, туй-онуй друго. Наесен купуваме грозде, жената прави ракия. Жената като стане, нахрани кокошките, нахрани пpaceто, после ми прави закуска - мекици, сипе ми ракия и отива на работа. Като се върне, напазарува, пак нахрани животните, после направи салата, вади ракия от избата. Докато я изпия, жената сготвила вечеря. Така си живеем - идилия!